Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Edirne'deki vahşette şok detaylar ortaya çıktı! Aynı aileden 4 kişi ölü bulunmuştu... - Yeni Haberler
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        Edirne'nin Uzunköprü ilçesine bağlı Elmalı Köyünde yaşayan Mehmet Güner (76), aynı adı taşıyan oğlu Mehmet Güner (55), onun eşi Filiz Güner (55) ile çocukları Anıl Güner (26) dün evlerinde ölü bulundu.

        İHA'da yer alan habere göre, olay yerinde yapılan incelemelerin ardından vahşice katledilen kişilerin cenazeleri otopsi için Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nin morguna kaldırıldı.

        Vahşet haberi Edirne'den geldi! 4 kişi ölü bulundu
        Haberi Görüntüle

        ÖN OTOPSİ RAPORU ORTAYA ÇIKTI

        Güner ailesinin ön otopsi raporu tamamlanırken iddialara göre, ailenin çocuğu Anıl Güner'in yüzünün defalarca kesici aletle kesildiği, diğer aile bireylerinin de silahla başından vurulduğu öğrenildi.

        Anıl Güler
        Anıl Güler

        6 KİŞİ GÖZALTINDA

        Öte yandan olayla ilgili yürütülen soruşturma kapsamında jandarma 6 kişiyi gözaltına aldı.

        Şüphelilerden 2´sinin Elmalı köyünden, 2'sinin ise çevre köylerden olduğu belirtildi. Şüphelilerin sorguları sürerken gözaltı sayısının artabileceği kaydedildi.

        1 ŞÜPHELİ TUTUKLANDI

        Şüphelilerden biri savcılık sorgusunda serbest bırakılırken, Sulh Ceza Hakimliği´ne sevk edilen B.E. (25), tutuklandı.

        MOTOSİKLETLE KAÇARKEN YAKALANDI

        Tutuklanan B.E.´nin Tekirdağ´ın Hayrabolu ilçesinde motosikletle yakalandığı belirtildi. Yol kontrolleri sırasında üzerinde kanlı kıyafetinden şüphelenin B.E.´nin güvenlik güçlerine kaza yaptığını söylediği öğrenildi. Gözaltına alınıp Uzunköprü´ye getirilen B.E., ifadesinde olayla ilgisinin bulunmadığını öne sürüp, olay gecesi Elmalı köyünde olmadığını söylediği ancak baz istasyonu kayıtlarından köyde bulunduğunun belirlendiği kaydedildi.

        ALTINLARI ÇALMAK İÇİN GELDİLER İDDİASI

        İddiaya göre, Güner ailesinin evine altınları çalmak için giren şüpheliler, kendilerine engel olmaya çalışan aile fertlerini tek tek öldürdü. Henüz evdeki altınları alıp almadıkları öğrenilemeyen şüpheliler, kaçarken jandarmanın takibi sonucu Tekirdağ'ın Hayrabolu ilçesinde yakalandı. Şüphelilerin, cinayetlerin ardından üzerlerindeki kanları temizleyip, ellerini de yıkadıkları öğrenildi.

        4 KİŞİ 10 MERMİ İLE ÖLDÜRÜLDÜ

        Şüphelilerin eve girdiklerinde kendilerine engel olmaya çalışan Anıl Güner ile boğuştukları belirlendi. Arbede sırasında yüzü kesici aletle kesilen Anıl Güner'in ardından vücuduna isabet eden 6 mermi ile hayatını kaybettiği saptandı. Şüphelilerin, Mehmet Güner'e ise evin içerisinde başına tek el ateş ettikleri, eşi Filiz Güner'in müdahale etmesi üzerine de kendisini darp edip başından bir el ateş ederek öldürüp, bahçe içindeki evinde bulunan dede Mehmet Güner'i de sırtından 2 mermiyle öldürdükleri öğrenildi.

        SOHBET ETTİĞİ ARKADAŞLARININ İFADESİ ALINDI

        Olay gecesi Anıl Güner´in, köy kahvesinde birlikte oturup sohbet ettiği arkadaşlarının da ifadesine başvuruldu. Anıl Güner'in, köy kahvesinde arkadaşlarıyla yaptığı sohbette, "1 milyonum vardı, altın alıp yatırım yaptım. 900 altınım var, daha alacağım. Paramla yeni yatırımlar yapacağım" dediği öğrenildi.

        Anıl Güner'in daha önce de sosyal medya hesabından kiralamak için kiralık tarla aradığı yönünde paylaşımlar yaptığı ve yakınlarının uyarısı üzerine paylaşımını sildiği belirtildi.

        SİLAH SESİ DUYMAMIŞLAR

        Bu arada, olay üzerine büyük tedirginlik yaşayan Elmayı köyü halkı, 4 kişinin öldürüldüğü gece silah sesleri duymadıklarını anlattı.

        Otopsi işlemleri tamamlanan 4 kişi defnedilmek üzere cenaze araçlarıyla köylerine gönderildi.

        GÖZYAŞLARIYLA DEFNEDİLDİLER

        Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morgundan alınan cenazeler bugün Elmalı köyü camisine getirildi.

        Öğle vakti kılınan cenaze namazı sonrası Güner ailesinin fertlerinin cenazeleri gözyaşları arasında köy mezarlığında yan yana dualarla toprağa verildi. Cenazeye Güner ailesi ve yakınları katıldı.

        ÖNERİLEN VİDEO
        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa