Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Politika Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yine çok büyük bir siyaset mühendisliği yapılıyor

        Cumhurbaşkanı Erdoğan, Balıkesir'de konuştu. Erdoğan'ın açıklamalarının satırbaşları şöyle:

        "Balıkesir her dönemde milletimizin uyanışına öncülük etmiştir. 31 Mart'ta da Balıkesir tüm Türkiye'ye yayılacak yeni bir silkiniş bayrağını yükseltecektir. AK Parti bugüne kadar 81 ilimizde gerçekleştirdiği hizmetlerde ülkemize çağ atlatmıştır. Yaptığımız hizmetlerle ülkemizin her karışına, her insanına dokunduk. Balıkesir'de de son 16 yılda 27katrilyonu aşan yatırım yaptık.

        TANZİM SATIŞI AÇIKLAMASI

        2019 yılı Şubat-Mart ayları tarımsal destek noktasında 3 milyar 24 milyon 159 bin lira tarımsal destek vereceğiz. Tarım Bakanlığımız çalışmasını yapıyor. Çadır marketleri açtık, bu devam edecek. Bu işi daha da genişleteceğiz. Benim vatandaşımı kimsenin sömürmesine izin vermeyeceğiz. Domates, patates hepsi inmeye başladı mı, başladı. Daha da inecek. Bütün mesele bu oyunu bozmak, biz bu oyunu da bozduk.

        YENİ ASKERLİK SİSTEMİ TASLAĞI

        Askerlik sistemimizle ilgili ülkemiz bölgesinin ve dünyanın en büyük ordusuna sahiptir. Ordumuzun yapısını güçlendirmek en büyük görevlerimizden biridir. Milletimizin talebini ve ordumuzun ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak talimat verdim. Kurumlarımız bir taslak ortaya çıkardı. Yeni sistemde 12 aylık yedek subaylık devam ediyor. 2 yıllık meslek yüksekokul mezunları için ihtiyaç doğrultusunda 12 aylık yedek astsubaylık uygulaması getiriyoruz. Lise mezunları 6+6 askerlik yapacak. Yurtdışındaki vatandaşlarıız için dövizli askerlik uygulaması devam edecek. Bedelli askerlik uygulamasını belirlenen rakamla bir sınır getirerek kalıcı hale getiriyoruz. Bu çalışma henüz taslak aşamasındadır.

        AFYON'DAN SESLENDİ: YİNE ÇOK BÜYÜK BİR SİYASET MÜHENDİSLİĞİ YAPILIYOR

        Cumhurbaşkanı Erdoğan, Afyonkarahisar'daki toplu açılış töreninde konuşuyor. Erdoğan'ın açıklamalarının satırbaşları şöyle:

        "Geçtiğimiz yıl yapılan seçimlerde Afyonkarahisar geleneğini yine bozmadı. Yüzde 55,4 ile AK Parti'yi zirveye taşıyan yüzde 68 gibi rekor bir oy oranı ile şahsımı Cumhurbaşkanlığına layık gören sizlere şükranlarımı sunuyorum. Biz partimizi burada kurduk, buradan yola çıktık. Ne bereketli bir yola çıkıştı, hamd olsun o günden bugüne 17 yıl hep tek başımıza iktidar olduk.

        Şimdi önümüzde yeni bir imtihan var. Türkiye 31 Mart günü hayati önemde bir seçim yaşayacak. İstikrar ve istikbalimizi oylayacaksınız. Vatanımızın geleceği için kritik bir karar vereceksiniz. 31 Mart günü oylarımızla, desteklerimizle, ülkemizle, özellikle ülkemize kurulan tuzağı bozmamız gerekiyor.

        REKLAM

        "BUNLAR 4'LÜ ÇETE"

        Sizler bizi nasıl yalnız bırakmıyorsanız, biz de gece gündüz sizler için koşuyoruz. Afyon gelişsin, büyüsün, tarihine şanına layık hizmetleri alsın diye mücadele ediyoruz. Gönül kazanacaksın ki hizmet vereceksin. Biz siyasetimi kalpleri fethetme siyasetidir. Biz CHP gibi 3-5 fazla oy almak için Pensilvanya'daki o şarlatana, Kandil'deki terör ağlarına taşeronluk yapmıyoruz. Bir de yanlarında adı iyi olan bir parti, bir de adı Saadet olan particik var. Bu dörtlü çete Cumhur İttifakı'na karşı birleşiyor.

        AFYON'A YATIRIMLAR

        Bizi anlamak isteyen hiç uzağa gitmesin, gelsin Afyon'a baksın. Afyon'da toplam yatırım bedeli 1 milyar 112 milyonu aşan hizmet açılışını gerçekleştiriyoruz. Bütün yatırımların Afyonkarahisar'a hayırlı olmasını diliyorum. 17 yılın öncesinin Afyon'u ile 2019'un Afyonu arasında dağlar kadar fark var. Yaptığımız yatırımlarla Afyon'un ihmaline son vermekle kalmadık, çağ atlattık. Son 16 yılda 21,5katrilyon yatırım yaptık.

        Sayılı günler çabuk geçer, 40 gün sonra oylarınızı kullanacaksınız. 31 Mart günü kritik bir karar vereceksiniz. Kimin kimlerle iş tuttuğunu zaten takip ediyorsunuz. Yine çok büyük bir siyaset mühendisliği yapılıyor. Benim Afyonkarahisarlı kardeşlerim bu teröristlere, bu teröre karışanlara oy vermez. 31 Mart zillet ittifakından kurtuluşun başlangıcı olacaktır."

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa