Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Sokağa terk edilen köpek Snoop yeni evine kavuştu

        İngiltere'nin Stoke-on-Trent kentinde 25 Aralık'ta kutlanan Noel'e kısa süre kala sokağa atılan köpek, üzgün bakışlarıyla milyonların sevgisini kazanmıştı.

        Köpeğin terk edilme anlarıgüvenlik kamerası tarafından kaydedilirken, acımasız olay Galler merkezli hayvan hakları topluluğu RSPCA tarafındangündeme getirilmişti.

        Yaşananların ardındanABD'li rap yıldızı Snoop Dogg dahil yüzlerce kişi Snoop'u sahiplenmek istedi.

        RSPCA'nın bölge yöneticisiRachel Butler sevindirici gelişmeyi Twitter hesabından duyurarak, köpeğinHerefordshire bölgesinde yaşayan Laurence Squire isimli hayvansever ile yeni hayatına başladığını söyledi.

        Snoop için doğru evi bulmanın zaman aldığını belirten Butler, "Köpek başına gelenlerden çok etkilenmişti. Bu yüzden onu tanımak için zaman harcadık, Daha sonraLaurence bizimle temasa geçti ve onun Snoop için mükemmel bir sahp olacağını düşündük" dedi.

        REKLAM

        NELER YAŞANDI?

        İngiltere'deismi bilinmeyen bir adamın Staffordshire Bull Terrier cinsi köpeğini yol kenarına bırakıp arabasına doğru koşma anları güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Durumu anlayan köpek, sahibinin peşinden koşsa da başarılı olamadı. Yol kenarına bırakılan zavallı hayvanın görüntüleri sosyal medyada tepkiyle karşılandı.

        RSPCA tarafından korunmaya alınan köpeğin güvende olduğu kaydedilirken hayvan hakları topluluğunun bölge yöneticisi Rachel Butler, Huffington Post'a yaptığı açıklamada "Birinin bunu nasıl yapabildiğini anlayamıyorum" dedi.

        Veterinerin gözetimi altında tutulan köpeğe Snoop adı verildiği belirtildi.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa