Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet Resmi İlanlar
Haberler Yerel Haberler Sivas Haberleri

SİVAS (AA) - Divriği ilçesinde FETÖ'nün darbe girişimine tepki amacıyla "Cumhuriyet ve Demokrasi Şöleni" gerçekleştirildi.

FETÖ'nün darbe girişiminin ardından 15 Temmuz'dan beri meydanları terk etmeyen Divriğililer, CHP İlçe Teşkilatı'nın "Cumhuriyet ve Demokrasi İçin Buluşuyoruz" sloganıyla Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlediği şölende bir araya geldi.

Şölene, CHP Milletvekilleri Gürsel Tekin ve Ali Akyıldız, Divriği Belediye Başkanı Hakan Gök, CHP İl Başkanı Ulaş Karasu, AK Parti İlçe Başkanı Yasin Uyanık, CHP İlçe Başkanı Hüsamettin Kırkayak, MHP İlçe Başkanı Hasan Ali Korkmaz ve İşçi Parti İlçe Başkanı İrfan Sarpdağ da katıldı.

Şölende birlik ve beraberlik mesajı veren katılımcılar, dayanışmanın önemini vurguladı.

Meydandaki programın ardından milletvekilleri Tekin, Akyıldız ve ilçe başkanları, Divriği Kaymakamı Mehmet Nebi Kaya'yı makamında ziyaret etti.

Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sivas haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sivas Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

Tüm Yerel Haberler
Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
Günün Önemli Manşetleri