Şeyma Subaşı: Medoo, 'Dünya düğünümüzü konuşacak' dedi
Olaylı ayrılıktan sonra Mohammed Alsaloussi ile aralarındaki buzları eriten Şeyma Subaşı, evlilik ile ilgili yeni açıklamalarda bulundu. Subaşı, "Medoo bana, 'Sana öyle bir düğün yapacağım ki bir sene boyunca dünyadaki herkes bizim düğünümüzü konuşacak!' dedi." ifadelerini kullandı
- 12
FOTOĞRAFLARI SİLDİ
Çıkan haberlerden sonra Subaşı'dan sürpriz bir hamle geldi. Sevgilisiyle yer aldığı fotoğrafları sosyal medya hesaplarından silen Şeyma Subaşı, böylelikle ayrılık iddialarını doğruladı. Subaşı, kısa bir süre sonra da, "Ayrılık doğru nedeni bize kalsın." açıklamasında bulundu. Çiftin ayrılığı yaklaşık 1 ay sürdü.
- 13
"EVLENMEDEN OLMAZ!" DEMİŞTİ
Ünlü isim, geçtiğimiz aylarda ise hakkında çıkan hamile olduğu yönündeki haberlere, "Kesinlikle hamile değilim, evlenmeden olmaz zaten!" sözleriyle yanıt vermişti.
"HİKAYEMİZ ÇOK UZUN"
Subaşı ilişkisi hakkında, "Bizim hikaye çok uzun. Ailem benim mutluluğumla zaten mutlu olan insanlar. Tanıştıktan sonra da 'Şeyma nasıl bir çocuk bu küçücük' dediler. 25 yaşında zannediyorlar ama 36 yaşında." şeklinde konuşmuştu. - 14
"MELİSA İSTEMESEYDİ BU YOLA GİRMEZDİM"
Evlilik kararıyla ilgili kızının görüşlerini de anlatan Subaşı, "Melisa ile abi-kardeş gibiler. Eğer Melisa sevmeseydi, istemeseydi ya da Melisa'dan öyle bir enerji almasaydım asla bu yola girmezdim." demişti.
-
- 15