Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Serdar Ortaç'dan konser açıklaması - Magazin haberleri
        • 1

          Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre; Sanatçı Serdar Ortaç, önceki gün Bebek'te görüntülendi. Basın mensupları ile ayaküstü sohbet eden Ortaç, "Yeni bir televizyon program projesini konuştuk. Şu an nasıl bir program olacağı daha belli değil" şeklinde konuştu.

        • 2

          Sanatçı, "Haziran ortasında benim konserlerim başlıyor. Bodrum’da gündüz partileri başlayacak ama tabi gidişata göre bakacağız. Sahneleri özledim" dedi.

        • 3

          "TALEP YOK"

          Serdar Ortaç, insan sağlığını tehdit etmeye devam eden koronavirüs salgını yüzünden eğlence mekanlarının uzun bir süredir kapalı olması nedeniyle, konser fiyatlarında indirim yapıp yapmayacağını soran muhabirlere, şu şekilde yanıt verdi:

          Onu bilmiyorum. Şu an bir talep gelmedi. Tabi olursa düşünürüz talep gelirse de indirime gideriz. Ama şu an öyle bir talep yok.

        • 4

          Geçtiğimiz günlerde pandemi sürecinde maddi sıkıntılar çektiğini söyleyen şarkıcı, "İlk başlarda yaşadım ama sonra telifler gelince rahatladım" dedi.

        • 5

          Serdar Ortaç, geçtiğimiz günlerde Instagram üzerinden yaptığı bir canlı yayında koronavirüs nedeniyle zor günler geçirdiğini söyleyerek şu ifadeleri kullanmıştı:

        • 6

          "125 BİN TL EV KREDİSİ ÖDÜYORUM"

          Bankadan 5 milyon TL kredi aldım, ödemeleri hazirana kadar erteledim. Yoksa zaten taksitleri ödeyemezdim. Aylık 120 bin TL sadece evin kredisini ödüyorum.

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa