Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet Resmi İlanlar

Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında Adana Demirspor'u 1-0 mağlup eden Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş, oyun olarak eksikleri olduğunu ama kazanmanın önemli olduğunu söyledi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Güneş, "Zor bir rakiple oynadık. Zor bir dönemden geçiyoruz. Kendi sahamızda kazanmak zorundaydık. Taraftar oyuncu bütünlüğü sahaya yansıdı. Oyuncular istekliydi, taraftarlar destek verdi. Uzun zamandır kaybetmeyen bir takıma karşı gol yemeden kazanmak önemliydi." dedi.

Oyun olarak eksikleri olduğunu anlatan Güneş, "Bazen geç kalarak top kayıplarımız oluyor. Rakibin oyun tarzına karşı tedbiri elden bırakmadan oynamaya çalıştık. Onyekuru, Gulbrandsen ile hızlı hücuma çıkan bir takım. Riskler de aldık ama tamamına baktığımızda kazanmak önemliydi. Çıkışta top kayıplarını daha iyi kullanabilsek, final paslarını iyi kullansak daha etkili olabilirdik. Bazen çok acele ettik. Bu konuları düzeltirsek daha iyi olacağımızı düşünüyorum. Kazandıkça takımın morali ve puanı artacaktır. Hem taraftarı hem oyuncuları kutluyorum." ifadelerini kullandı.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ