Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünya Selman'ın Trump'a ilginç tebessümü G20 zirvesine damga vurdu

        Arjantin'in başkenti Buenos Aires'de iki gün sürecek G-20 Liderler Zirvesi başladı. ABD, Almanya, Rusya, Çin, İngiltere, Fransa, Japonya ve Suudi Arabistan gibi ülkelerin liderlerinin yanı sıra, Avrupa Birliği de G20 masasındaki yerini aldı.

        Karşılamanın ardından liderler, basına kapalı yapılan "Adil ve Sürdürülebilir Gelecek" temalı toplantıya katıldı. Toplantının ardından, Macri, liderleri resmi törenle karşılandı ve ardından aile fotoğrafı çektirdi.

        SELMAN'IN İLGİNÇ TEBESSÜMÜ ZİRVEYE DAMGA VURDU

        Liderler fotoğraf alanında yerlerini alırken ilginç bir kare objektiflere yansıdı. Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed Bin Selman, fotoğraf için yerini aldı. Tam o esnada ABD Başkanı Trump ile Selman'ın bakışları objektiflere yansıdı. Selman'ın, Trump geçerken kiilginç tebessümü ise zirveye damgasını vurdu.

        Selman'ın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın geçişi sırasındaki bakışı da dikkatlerden kaçmadı.

        REKLAM

        BÖYLE SELAMLAŞTILAR

        Suudi Veliaht Prensi Muhammed Bin Selman, Arjantin’de gerçekleşen G20 Zirvesi’nde Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'le görüştü.

        Veliaht Prens ve Rusya Devlet Başkanı arasındaki samimi tokalaşma ise kameralara böyle yansıdı.

        İŞTE O ANLAR...

        ABD BAŞKANI TRUMP:
        ABD BAŞKANI TRUMP: Veliaht Prens Muhammed bin Selman, Kaşıkçı cinayetinin işlenmesi ya da planlanması konusunda bilgilerinin olduğunu sert bir şekilde reddediyor. Bizim istihbaratımız bilgileri toplamaya devam ediyor, fakat Veliaht Prens pekala bu trajik olay hakkında önceden bilgi sahibi olmuş olabilir, belki oldu, belki olmadı.
        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa