Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Seda Bakan: Hamilelik güzel geçiyor
        • 1

          Habertürk'ten Onur Aydın'ın haberine göre; Şimdilerde ikinci kez anne olmaya hazırlanan oyuncu Seda Bakan (36), önceki gün Bebek'te görüntülendi. Hamileliğinin 4'ncü ayını geride bırakan Bakan, uzun süre arkadaşlarıyla birlikte bir mekanda oturarak toplantı gerçekleştirdi.

        • 2

          "HAMİLELİK GÜZEL GEÇİYOR"

          Yaklaşık dört saat süren görüşme sonrası mekandan ayrılan Seda Bakan, acelesi olduğunu belirterek, hızla aracına yöneldi. Basın mensuplarının sorularına, "Başka zaman konuşuruz." yanıtını veren ünlü oyuncu, hamilelik sürecinin güzel geçtiğini söylemekle yetindi.

        • 3

          MÜJDEYİ BÖYLE DUYURMUŞTU

          Mutlu aile pozlarını sık sık sosyal medya hesabından yayınlayan Seda Bakan, geçtiğimiz haftalarda ikinci bebeğine hamile olduğunu açıklamıştı.

        • 4

          "YENİ KIZ BEBEK YÜKLENİYOR"

          Karnının belirgin olduğu bu kareyi yayınlayan Bakan, gönderisine "Yeni kız bebek yükleniyor… Dördüncü ayla beraber hayata dönüş başlamıştır." notunu düşmüştü.

        • 5

          "İKİNCİ ÇOCUK SÜRPRİZ OLMADI"

          Samimi açıklamalarda bulunan Seda Bakan, "İkinci çocuğu çok istiyordum, o yüzden bana sürpriz olmadı. İkinci kez kız bebek annesi olacağım. Çok mutluyum." ifadelerini kullanmıştı.

        • 6

          "AİLEMİ GENİŞLETMEK İSTEDİM"

          Ekranlara bir süre daha ara vereceğini belirten Seda Bakan, "Ailemi biraz daha genişletmek istedim ama kızım dünyaya gelince artık işlere hızlı bir dönüş yapacağım." demişti.

        • 7

          2014 YILINDA EVLENMİŞTİ

          Öte yandan müzisyen Ali Erel ile 2014 yılında nikah masasına oturan ünlü oyuncu, 2019'da da kızı Leyla'yı dünyaya getirmişti.

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa