Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Eyyübiye Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde hazırlanan sürpriz ödüllü ücretsiz LGS deneme sınavı, ilçe merkezi ve kırsaldaki 91 ortaokulda yaklaşık 7 bin öğrencinin katılımıyla gerçekleştirildi.

        5 Haziran’da yapılacak LGS sınavı öncesi, öğrencilerin deneyimini artırmayı ve eksikliklerini tespit etmelerini sağlayacak olan deneme sınavı, gerçek sınav ortamında düzenlendi. Eyyübiye’deki 91 ortaokulda gerçekleştirilen ve öğretmenlerin nezaret ettiği deneme sınavlarında başarılı olanlara Eyyübiye Belediyesi tarafından sürpriz hediyeler verilecek.

        Deneme sınavına katılan ortaokul 8’inci sınıf öğrencileri, destek ve katkılarından dolayı Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş’a ve sınavın düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür ettiler.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Şanlıurfa İlçeleri
        Tüm Şanlıurfa Haberleri
         Şanlıurfa

        Şanlıurfa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa