Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan adayı Zeynel Abidin Beyazgül, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri için oyunu kullandı.

        Belediyeden yapılan açıklamada, Rasime Polat İlköğretim Okulu'na gelen Beyazgül'ün oyunu 2099 nolu sandıkta kullandığı belirtildi.

        Açıklamada görüşlerine yer verilen Başkan Bayazgül, oy kullanmanın vatandaşlık görevi olduğunu kaydetti.

        Seçim sonuçlarının ülke için hayırlı olmasını dileyen Beyazgül, "Birlik ve beraberliğimize, kardeşliğimize halel gelmeden güzel bir sonuç almak isteriz. Sonuç olarak halkımız ne derse o olacak. İnşallah demokratik ortamda geçen bu yarıştan çıkan sonuç, hepimiz için hayırlı olur. İstiyoruz ki ülkemiz ve şehrimiz kazansın. Akşam da sandıklar açılacak, Allah nasip ederse nihayetinde demokrasi ve halkın dediği neyse o olmuş olacak. Biz bir kez daha memleketimiz için hayırlara vesile olmasını diliyoruz." ifadelerini kullandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Şanlıurfa İlçeleri
        Tüm Şanlıurfa Haberleri
         Şanlıurfa

        Şanlıurfa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa