Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ŞANLIURFA (AA) - Şanlıurfa Halk Ekmek Fabrikasında üretilen günlük 3 bin ekmek, Şanlıurfa Aşevine destek olarak veriliyor.

        Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, kısa süre önce hizmete giren Halk Ekmek Fabrikasında üretilen ekmekler aşevindeki ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırılıyor.

        Her gün 100 bin ekmek üretiminin yapıldığı Halk Ekmek Fabrikasından çıkan sıcak ekmeklerden 3 bin tanesi aşevine gönderiliyor.

        Her gün yaklaşık 1200 ailenin yemek ihtiyacının giderildiği aşevinden yemek almaya gelen vatandaşlar halk ekmekten memnun olduklarını dile getirdi.

        Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, 32 yıldır kentte hizmet veren Şanlıurfa Aşevi Derneğini ziyaret etti.

        Aşevi Derneği sorumlusu Ali Topal ile birlikte yemek yapılan alanları gezen Başkan Beyazgül, vatandaşlarla yakından ilgilendi.

        Aşevinden yemek almaya gelen vatandaşlarla sohbet eden Başkan Beyazgül, her zaman ihtiyaç sahibi ailelerin yanında yer aldıklarını belirtti.

        Beyazgül, Halk Ekmek Fabrikasından üretilen ekmeklerden vatandaşların memnun olmalarının kendilerini de mutlu ettiğini dile getirdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Şanlıurfa İlçeleri
        Tüm Şanlıurfa Haberleri
         Şanlıurfa

        Şanlıurfa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa