Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Sabri Sarıoğlu'nun eşi Yağmur Sarıoğlu: Atlas Okyanusu'nu geçtiğim ilk uçuş - Magazin haberleri
        • 1

          2010'da Sabri Sarıoğlu ile nikah masasına oturan ve iki yıl önce üçüncü çocuğu Saran'ı kucağına alan pilot Yağmur Sarıoğlu, yeniden uçuşlara başladı.

        • 2

          17 Ekim'de ABD'ye uçan 34 yaşındaki Yağmur Sarıoğlu, uçağın kokpitinde çektiği fotoğrafları ve güzergah noktasını gösteren haritayı sosyal medya hesabından yayınladı.

        • 3

          "ATLAS OKYANUSU'NU GEÇTİĞİM İLK UÇUŞ"

          Yaklaşık 9 saat 35 dakika süren bir yolculuk gerçekleştiren Yağmur Sarıoğlu, gönderisine "Atlas Okyanusu'nu geçtiğim ilk uçuşu, 17 Ekim 2022 tarihine bir dönüm noktası olarak kaydettim" notunu düştü.

        • 4

          Sarp ve Sare adında iki çocuğu daha bulunan Yağmur Sarıoğlu'nun paylaşımları kısa sürede hayranlarında yoğun ilgi gördü.

        • 5

          "UÇUŞLARA TEKRAR BAŞLAYACAĞIM" DEMİŞTİ

          Yağmur Sarıoğlu, geçtiğimiz aylarda "Uçuşlara başlayacağım. Birkaç eksiğimi tamamladıktan sonra hazırım" ifadelerini kullanmıştı.

        • 6

          ATLAS OKYANUS'UN

          Atlas Okyanusu'nu geçen ilk kadın pilot Amelia Earhart (1897 - 1938) olmuştu. Earhart, Atlas Okyanusu'nu ilk kez 1928'de yardımcı pilot olarak geçmişti. ABD'li pilot, 1932'de ise Newfoundland - İrlanda arasını tek başına uçmayı uçmayı başarmıştı.

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa