Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Stil Resmi İlanlar Bilgi
  • 1

    Rüyada Adres Görmek Ne Demektir?

    Rüyalar, insanoğlunun bilincinin derinliklerinde saklı kalan detayların gün yüzüne çıkmasıdır. Ancak rüyalar için genel bir tanım bulunmamaktadır. Çünkü bu konuda görüş ayrılıkları yer alır. Kimilerine göre rüyalar gelecekten mesajlar taşımaktadır. Gelecekte başımıza gelebilecek olaylar hakkında bir nevi bize bilgi vermektedir. Ancak bazıları rüyaların yalnızca bilinçaltının bir ürünü olduğunu öne sürmektedir. Korktuğumuz bir olay ya da sevinç verici gelişmeler rüyalarımızda karşımıza çıkabilir. Farklı görüşler olsa da rüyaların anlamları merak edilmekte ve araştırılmaktadır.

    Rüyada adres görmek, akraba ziyaretine delalettir. Rüya sahibi akrabalarını ya da dostlarını arayıp bir diyalog içinde bulunmalı ve onları ziyaret etmelidir. Rüya sahibinin akraba ya da dostlarını ihmal etmesinden dolayı bu rüya bir nevi işaret olarak algılanabilir. Ayrıca rüya sahibini zor günler beklemektedir; kişi çaresiz kalabilir.

     

    Rüya sahibi içinden çıkamayacağı birtakım olaylarla karşı karşıya kalabilir. Rüya sahibinin güven duyduğu kişilerin hayat tecrübelerinden faydalanmasında yarar var. Rüya sahibi peşini bırakmayan sorunlardan kurtulmak için yakın çevresinden yardım almaktadır. Bu sorunlar kısa sürede çözüme kavuşacaktır. Aynı zamanda bu rüya, çevresindekiler tarafından övgü dolu sözler işitileceğinin de göstergesidir.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ