Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet

UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki tek temsilcimiz Beşiktaş'ın grup aşamasındaki rakipleri, bugün gerçekleştirilen kura çekimiyle belli oldu. Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi'nde ilk maçında Porto ile deplasmanda karşılaşacak. PekiPorto - Beşiktaş maçı ne zaman, şifresiz mi, hangi kanalda?

PORTO - BEŞİKTAŞ MAÇI NE ZAMAN, MAÇ ŞİFRESİZ Mİ, MAÇ HANGİ KANALDA?

Dragao Stadyumu'nda oynanacak olan karşılaşma, 13 Eylül 2017 Çarşamba günü oynanacak. Saat 21:45'te başlayacak olan mücadeledegeçen sezon Beşiktaş'ta kiralık oynayan Aboubakar, cezalı olduğu için takımındaki yerini alamayacak. Mücadele Tivibuspor kanalından canlı olarak izlenebilecek.

Bu iki ekip, daha önce 4 kez kozlarını paylaşırken, 3 maçı Portekiz ekibi kazandı, bir maç beraberlikle sonuçlandı.İlk olarak 3 Ekim 2007'de İnönü Stadyumu'nda oynanan UEFA Şampiyonlar Ligi mücadelesinde karşı karşıya gelen iki ekip, daha sonra 11 Aralık 2007'de bu kez Antas Stadyumu'nda karşılaştı. İlk maçı deplasmanda 1-0 kazanan Porto, ikinci maçı da evinde 2-0'lık skorla kazandı.

Beşiktaşve Porto, daha sonra 2010/2011 sezonunda UEFA Avrupa Ligi mücadeleleri için karşı karşıya geldi. 21 Ekim 2010'da İnönü Stadyumu'nda oynanan mücadeleyi Porto 3-1 kazanırken, 4 Kasım 2010'da Dragao Stadyumu'nda oynanan maç 1-1'lik eşitlikle sonuçlandı.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ