Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Maç Merkezi Perth Glory: 3 - Central Coast Mariners: 2 (Maç sonucu) - Futbol Haberleri

        Perth Glory takımı sahaya şu kadro ile çıktı: Liam Reddy, Alex Grant, Jason Davidson, Shane Lowry, Ivan Franjic, Tomislav Mrcela, Brandon Wilson, Chris Oikonomidis, Neil Kilkenny, Joel Chianese, Andy Keogh

        Central Coast Mariners ekibinin ilk 11'inde şu isimler yer aldı: Ben Kennedy, Jack Clisby, Anthony Golec, Kye Rowles, Matthew Millar, Kalifa Cisse, Andrew Hoole, Aiden O'Neill, Jacob Melling, Connor Pain, Ross McCormack

        Ev sahibi 12. dakikada Chris Oikonomidis ile 1-0 üstünlük sağladı. Dakikalar 36 olduğunda Tomislav Mrcela konuk takımın 1-1 beraberliği yakalamasını sağladı. İlk yarı 1-1 sona erdi. İlk 45 dakikada Central Coast Mariners futbolcusu Jacob Melling ile Perth Glory futbolcusu Andy Keogh sarı kart gördü. 61. dakikada Shane Lowry skoru 2-1 olarak değiştirdi.

        64. dakikada Central Coast Mariners oyuncusu Aiden O'Neill skoru 2-2 olarak değiştirdi.

        90. dakikada Chris Oikonomidis, Perth Glory adına 3. golü attı.

        İkinci yarıda Central Coast Mariners oyuncusu Kalifa Cisse ile Perth Glory oyuncuları Shane Lowry, Diego Castro, Jason Davidson sarı kartla cezalandırıldı.

        Maçın 2. yarısında Perth Glory takımında Alex Grant, Joel Chianese, Brandon Wilson oyundan çıkarken Dino Djulbic, Diego Castro, Jake Brimmer mücadeleye dahil oldu, Central Coast Mariners takımında ise Matthew Millar ve Connor Pain çıkarken Jordan Murray ve Matt Simon girdi. Maçı Perth Glory 3-2 kazandı.

        90. dakikada Central Coast Mariners oyuncusu Kalifa Cisse hakem tarafından kırmızı kartla cezalandırıldı.

        455 kodlu maçta İddaa'da Perth Glory galibiyetine bahis oynayanlar 1.25 oranını kazandı.

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa