Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Stil Resmi İlanlar

Tunalar Şirketler Topluluğu’nun ikinci el araç alım satım markası Otomobilen, Süper Lig takımlarından Antalyaspor ile imzaladığı sponsorluk anlaşmasını duyurdu. Anlaşma kapsamında Otomobilen logosu, 2024-2025 ve 2025-2026 sezonlarında Antalyaspor’un formalarında yer alacak.

Anlaşmanın duyurulduğu imza törenine, Otomobilen Genel Müdürü Kenan Bilirgen ve Antalyaspor Yönetim Kurulu Başkanı Sinan Boztepe başta olmak üzere çok sayıda davetli katıldı.

Antalyaspor Atilla Vehbi Konuk Tesisleri’nde gerçekleşen imza töreninde; sporun toplumları bir araya getiren ve ortak heyecanla birleştiren gücüne inandıklarını vurgulayan Otomobilen Genel Müdürü Kenan Bilirgen, "Antalyaspor ile imzaladığımız sponsorluk anlaşmasını duyurmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Tunalar Topluluğu olarak, sporun toplumları bir araya getiren ve ortak heyecanla buluşturan gücüne tüm kalbimizle inanıyoruz. Bu doğrultuda bünyemizde yer alan hemen her şirketimizle, Türk sporunu desteklemeye devam ediyoruz. Tunalar Şirketler Topluluğu’nun ikinci el araç alım satım markası Otomobilen ve ülkemizin köklü futbol kulübü Antalyaspor arasında imzalanan bu anlaşma, spora ve futbola olan tutkumuzun en büyük göstergesidir" dedi.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ