Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Motosikletli ile servis şoförü tekme tokat kavga etti! - Haberler
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        Kadıköy'de trafikte bir okul servisi şoförü ile motosikletli arasında tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Kavgaya tanık olan çocuklar gözyaşları içinde yaşananları izledi.

        DHA'nın haberine göre olay, Kadıköy Erenköy'de ara tatilin başladığı 11 Kasım Cuma günü yaşandı. Görüntüleri yeni ortaya çıkan olayda, okul servisi şoförü, önündeki araçta bulunan sürücüyü, cep telefonuyla konuştuğu için trafiği yavaşlattığı iddiasıyla, kornayla uyardı.

        REKLAM

        MOTOSİKLETLİ KASKINI FIRLATTI

        Bu sırada aynı yönde ilerleyen bir motosiklet sürücüsü, servis şoförüne el kol işaretleri yaptı. Bunun üzerine servis şoförüyle motosiklet sürücüsü arasında tartışma yaşandı.

        SÜRÜCÜ BİBER GAZI SIKTI

        Motosikletinden inen sürücü, servis şoförüne kaskını fırlattı. Aracından inen servis şoförü, motosiklet sürücüsüne biber gazı sıktı.

        Aracındaki sopayı da yanına alan servis şoförü, motosiklet sürücüsüne vurdu. Şoför ile sürücü arasındaki kavga sırasında okul servisindeki çocuklar, korku dolu gözlerle ve ağlayarak olanları izledi.

        REKLAM

        Servis hostesi ise çocukları sakinleştirmeye çalıştı. Kavganın ardından servis şoförü araca tekrar bindi. Birbirinden şikayetçi olmayan taraflar, olay yerinden ayrıldı. Çevredekiler yaşananları cep telefonu kamerasıyla kaydetti.

        ÖNERİLEN VİDEO
        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa