Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Oğuzhan Koç aşka geldi: Demet Özdemir'den gözümü alamıyorum!
        • 1

          14 Şubat Sevgililer Günü'nde oyuncu Demet Özdemir'e evlilik teklifi eden ve "Evet!" yanıtını alan şarkıcı Oğuzhan Koç, özel hayatıyla ilgili samimi açıklamalarda bulundu.

        • 2

          'İbrahim Selim ile Bu Gece'ye katılan Koç, "Gördüğünde gözünü alamadan baktığın şey nedir?" sorusuna "Şey değil, biri var: Demet Özdemir." yanıtıyla Özdemir'e olan aşkını dile getirdi.

        • 3

          Nişanlısıyla aynı projede yer alma hayalinden de bahseden Oğuzhan Koç, "Kendi yazdığım hikayem var. Sonbaharda çekip, yeni yıla yayınlamayı düşünüyorum. Ben yazıp oynayacağım. Keşke Demet'le birlikte oynasak ne güzel olur. Onun sahne kabiliyetinden eminim ve onun oynamasını çok isterim." dedi.

        • 4

          "OYUN OYNARKEN ÇOK ÇİRKEFLEŞİYORUM"

          Hakkında merak edilenleri de anlatan 36 yaşındaki şarkıcı, "İnsanları bezdiren huyun var mı?" sorusuna ise şu yanıtı verdi:

          Dün gece yaşandı. Evde 8-10 arkadaş tabu ve vampir köylü oynadık. Kazanacağım diye her türlü çirkefliği yapıyorum. Çok çirkinleşiyorum kazanmak istiyorum.

        • 5

          "AŞK ACISIYLA BAŞA ÇIKAMIYORUM"

          Oğuzhan Koç, ayrıca "Aşk acısıyla başa çıkma yöntemin var mı?" şeklindeki soruyu da "Yok, olmadığını da yakın zamanda deneyimlemiştim. Aşk acısıyla başa çıkamıyorum." sözleriyle yanıtladı.

        • 6

          "CİMRİLİK SEVMİYORUM"

          Koç, "Karşındaki insanı senin gözünde bitirecek olan şey nedir?" sorusuna ise "Cimrilik sevmiyorum. Küçük hesaba girmeleri sevmiyorum." cevabını verdi.

        • 7

          "DÜĞÜNÜMÜZ 2 GÜN SÜREBİLİR"

          Öte yandan geçtiğimiz ay Bebek'te görüntülenen Oğuzhan Koç-Demet Özdemir çifti, düğün törenlerinin 4 gün süreceği yönünde çıkan haberlere açıklık getirmişti.

          İkili, "Dört gün değil ama iki gün olabilir. Bir günü de arkadaşlarımızla eğlenerek geçirmek istiyoruz, herkese zaman ayırmak istiyoruz. O yüzden şimdiden bir şey söyleyip, daha sonra onu yapamamak kötü olur." demişti.

        • 8

          "TARİH KESİNLEŞMEDİ"

          Düğün tarihlerini daha belirlemediklerini de belirten Koç ve Özdemir, "Tarih kesinleşince sizinle paylaşacağız." ifadelerini kullanmıştı.

        • 9

          "NEREDE, NE ZAMAN EVLENECEĞİMİZİ SÖYLEYİN"

          Daha önce muhabirlerin, "Düğününüzün Çeşme'de olacağı konuşuluyor." sözlerinin üzerine Oğuzhan Koç, "Henüz belli değil. Çeşme’yi siz çıkarttınız. Söyleyin bari bize nerede, ne zaman evlenelim diye. Ona göre hazırlanalım biz de..." demişti.

        • 10

          "SAKLIYORUM, GÖREMEZSİNİZ"

          Sevgilisinin evlenme teklifinde verdiği yüzüğün sorulması üzerine Demet Özdemir, "Bakın, saklıyorum. Göremezsiniz, iyi geceler arkadaşlar." şeklinde konuşmuştu.

        • 11

          FİYATI 70 BİN DOLAR!

          'Sakiler Grubu'nun da şarkılarıyla eşlik ettiği organizasyonda sevgilisine "Evet!" yanıtını veren Özdemir'in 4 karatlık özel tasarım tektaşının fiyatının 70 bin dolar, yani yaklaşık 1 milyon TL olduğu öğrenilmişti.

        • 12

          ÇEŞME'DE BELGELENEN AŞK

          Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç'un birlikteliği, 2021'in ilk günlerinde ortaya çıkmıştı. Aşk, dört günlük sokağa çıkma kısıtlamasının olduğu yılbaşında Çeşme'de tatil yapan ikilinin fotoğraflarının çekilmesiyle belgelenmişti.

        • 13

          "GÜZEL BİR SÜRECİN ARİFESİNDEYİZ"

          Oğuzhan Koç, "Güzel bir sürecin arifesindeyiz." diyerek, Özdemir ile aşklarını duyurmuştu. Koç'un aşkını ilan etmesinin ardından ikili, beraberliklerini sosyal medyaya taşımıştı.

        • 14

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa