Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet

SHOW TV’de ekrana gelen, yapımını Gold Film'in, yapımcılığını Faruk Turgut'un üstlendiği 'Kızılcık Şerbeti', her cuma günü saat 20.00'de izleyiciyle buluşuyor.

Read more!

Senaryosunu Melis Civelek'in yazdığı, yönetmenliğini ise Ketche'nin üstlendiği 'Kızılcık Şerbeti'nin oyuncu kadrosunda; Barış Kılıç, Evrim Alasya, Settar Tanrıöğen, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör, Müjde Uzman, Aliye Uzunatağan, Feyza Civelek, Ceren Yalazoğlu Karakoç, Emrah Altıntoprak, Feray Darıcı, Selin Türkmen, Özlem Çakar, Oral Özer, Rahimcan Kapkap, Serkan Tınmaz ve Tuana Gizem Uzunlar gibi birbirinden başarılı oyuncular yer alıyor.

Read more!

'Kızılcık Şerbeti'nin oyuncularından Müjde Uzman, dizide canlandırdığı 'Alev Arslan' ve hakkında merak edilenleri Habertürk'e anlattı.

* Oyunculuktan önce mankenlik ve VJ'lik yaptınız... En başa dönecek olursak her şey nasıl başladı?

Her şey, neden olduğunu hâlâ pek hatırlamadığım şekilde Elite Model Look yarışmasına katılmamla başladı. Ablam kendisinin de ısrar ettiğini söylüyor, benim hafızamda ise inanın detaylar pek yok (gülüyor). Çünkü o yıllarda ne mankenlik yapma hayalim vardı, ne televizyona çıkma, ne de oyuncu olma... Garip gelecek ama o yarışmaya biraz aniden gelen “Bunu yapmam lazım” hissiyle katıldım. Yanıma eşya dahi almamıştım, “Nasılsa zaten elenir ve çok sevdiğim yazlığıma geri döner, tatilime devam ederim” diye ama olaylar hiç öyle gelişmedi. Yarışmayı kazandıktan sonra, ödüllerden biri olan bir ajansa kaydolmak, üzerine birkaç sene mankenlik ile o süreç devam etti. VJ’lik hikâyesi ise çok başka şekilde oldu aslında… Tamamen kendi bağlantılarım ve ilgi alanlarım sayesinde dahil olduğum bir kulvar. Tam o yıllarda, eş zamanlı olarak kiramı ödeyebilmek amaçlı ufak ufak gelen reklam ve oyunculuk tekliflerini değerlendirmeye başlamıştım ama amacım hâlâ oyunculuk alanında ilerlemek değildi, üniversite devam ediyordu ve ben kurumsalda çalışmaya başlamıştım bile.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ