Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Muğla'nın Ortaca ilçesinde Şehit Mehmet Kaya Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü tarafından, "Hayat Boyu Öğrenme Haftası" etkinliklerinde 20212022 eğitimöğretim yılı yıl sonu sergisi yapıldı.

        Ortaca'da düzenlenen etkinliğe Ortaca Kaymakamı Meral Uçar, Garnizon Komutanı Hava Albay Halil Gökçe, Belediye Başkanı Alim Uzundemir, İlçe Emniyet Müdür Vekili Hakan Keskin, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı İlker Kayaalp, Milli Eğitim ve Halk Eğitimi Merkezi yetkilileri, kursiyerler ve vatandaşlar katıldı.

        Halk Eğitimi Merkezi Kursiyerlerinden çeşitli müsabakalara katılan ve dereceye girenlerin ödüllendirilmesinin ardından yılsonu sergisinin açılışı gerçekleştirildi. Daha sonra Halk Eğitimi Merkezi Kursiyerlerinin gösterileri yapıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Muğla İlçeleri
        Tüm Muğla Haberleri
         Muğla

        Muğla

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa