Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MUĞLA'nın Köyceğiz ilçesinde yıldırım düşmesi sonucu çıkan yangında 1 hektarlık ormanlık alan küle döndü. Alevler, havadan ve karadan müdahale ile güçlükle söndürüldü.

        Köyceğiz'in kırsal Çayhisar Mahallesi'nde saat 07.30 sıralarında yangın çıktı. Çevredekilerin 112 Acil Çağrı Merkezi'ne ihbarda bulunması üzerine bölgeye Muğla Orman Bölge Müdürlüğü ekipleri sevk edildi. Yangına 10 helikopter, 3 uçak ile havadan, 10 su ikmal aracı, 16 arazöz, 4 pikap, 4 ilk müdahale aracı, 1 belediye arazözü, 2 dozer, 13 teknik personel, 119 işçi ve 3 itfaiye personeli ile müdahale edildi. Alevler havadan ve karadan çalışma ile 4 saatte güçlükle söndürüldü.

        Muğla Orman Bölge Müdürü Mehmet Çelik, yangının yıldırım düşmsi sonucu çıktığını belirtip, 1 hektarlık ormanlık alanın zarar gördüğünü söyledi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Muğla İlçeleri
        Tüm Muğla Haberleri
         Muğla

        Muğla

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa