Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MUĞLA (AA) - Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, "10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü" dolayısıyla ilçede görev yapan gazetecilerle buluştu.

        Bodrum Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünce Bodrium Otel'de düzenlenen etkinlikte konuşan Başkan Aras, basın emekçilerinin çok kıymetli olduğunu ve onlarla olmaktan mutluluk duyduğunu belirtti.

        Gazetecilerin değerlendirmelerini, eleştirilerini, önerilerini ve tavsiyelerini dikkate aldıklarını dile getiren Aras, Bodrum'da birlik, beraberlik, huzur ortamının devam etmesi için çalışacaklarını ifade etti.

        15 günde bir basın mensuplarıyla bir araya gelmeyi planladıklarını belirten Aras, bu toplantılarda basın mensuplarının eleştirilerini bire bir yüz yüze karşılamayı, dinlemeyi planladıklarını kaydetti.

        Başkan Ahmet Aras'a etkinlikte başkan yardımcıları İlknur Ülküm Seferoğlu, Tayfun Yılmaz ile Meclis Üyesi Emre Köroğlu da eşlik etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Muğla İlçeleri
        Tüm Muğla Haberleri
         Muğla

        Muğla

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa