Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Fırat AKAY/BODRUM (Muğla), (DHA)- MUĞLA'nın Bodrum ilçesinde, hakkında FETÖ/PDY´ye üye olmak suçundan 6 yıl 3 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan emekli öğretmen Ali Rıza P. jandarmanın düzenlediği operasyonda kaçmaya çalışırken yakalandı. Şüphelinin ilçede FETÖ/PDY'nin üst düzey yöneticilerinden olduğu öne sürüldü. 

        Muğla İl Jandarma Komutanlığı FETÖ/PDY´ye üye olmak suçundan hakkında 6 yıl 3 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan Ali Rıza P.'nin yakalaması için çalışma başlattı. Bu kapsamda, teknik ve fiziki takibe alınan şüphelinin Akçaalan Mahallesi'nde bulunan bir yakının evine geleceği bilgisine ulaşıldı. Önlem alan jandarma, bu sabah eve gireceği sırada Ali Rıza P.'yi yakaladı. Şüphelinin 1 yıldır firari olarak arandığı ve operasyon sırasında kaçmaya çalıştığı bildirildi.

        Bodrum'da örgütün üst düzey yöneticilerinden olduğu öne sürülen emekli öğretmen Ali Rıza P., jandarmadaki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. (DHA)DHA-Güvenlik Türkiye-Muğla / Bodrum Fırat AKAY

        2023-01-31 17:37:39

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Muğla İlçeleri
        Tüm Muğla Haberleri
         Muğla

        Muğla

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa