Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Fırat AKAY / BODRUM, (DHA) Spor Toto 1'inci Lig'de ikinci yarıda hedefini Süper Lig potası olarak belirleyen Bodrumspor transferde hız kesmiyor. Ara dönemde Jamaikalı golcü Dever Orgill ile Antalyaspor'un kanat oyuncusu Gökdeniz Bayrakdar'ı renklerine bağlayan yeşil-beyazlılar, Aminu Umar transferini de resmen bitirdi. Son olarak Süper Lig'de Çaykur Rizespor forması giyen 27 yaşındaki Nijeryalı sol kanat resmi sözleşme imzaladı. 

        Bodrumspor Kulübü de transferi şu sözlerle duyurdu: "Hoş Geldin Umard Aminu. Son olarak Çaykur Rizespor forması giyen Nijeryalı futbolcu Umar Aminu ile sözleşme imzaladık. Umar'a formamız altında başarılar dileriz."

        Türk futbolunu yakından tanıyan deneyimli futbolcu, Samsunspor, Ankaraspor ve Çaykur Rizespor formalarını terletti.  DHA-Spor Türkiye-Muğla / Bodrum FIRAT AKAY

        2023-01-13 11:23:18

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Muğla İlçeleri
        Tüm Muğla Haberleri
         Muğla

        Muğla

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa