Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem AÇIKLANDI! MSB İŞKUR kura sonuçları ve isim sorgulama ekranı | Milli Savunma Bakanlığı 2022 MSB kura sonuçları ve isim listesi açıklandı mı?
        1

        MSB kura çekimi 1115 işçi alımı için noter huzurunda düzenlendi. Başvuru yapan kişilerin merakla beklediği kura sonuçları açıklandı. Sonuçların duyurulmasıyla MSB işçi alımı kura sonuçları sorgulama ekranı adayların gündeminde yer alıyor. İşte MSB 1.115 işçi alımı kura sonuçları ve isim listesi...

        2

        MSB KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI

        Milli Savunma Bakanlığı 1.115 işçi alımı kura çekimi yapıldı sonuçlar da açıklandı. Kura sonucunda belirlenen sözlü/uygulamalı sınava girmeye hak kazanan adaylara ait liste Millî Savunma Bakanlığının resmi internet sitesinden yayımlandı.

        ''Millî Savunma Bakanlığı, Açıktan İşçi Alımı Kura Sonuç Duyurusu yayımlanmıştır. Detaylı bilgiye https://personeltemin.msb.gov.tr internet adresinden ulaşabilirsiniz.''

        MSB İŞÇİ ALIMI SORGULAMA EKRANI İÇİN TIKLAYINIZ

        3

        MSB KURA SONUÇLARI NEREDEN VE NASIL ÖĞRENİLİR?

        Kura sonucunda belirlenen sözlü/uygulamalı sınava girmeye hak kazanan adaylara ait liste Millî Savunma Bakanlığının resmi internet sitesinden yayımlanacaktır. Bu yayım tebliğ niteliğinde olup adaylara ayrıca tebliğ yapılmayacaktır.

        MSB İŞÇİ ALIMI SORGULAMA EKRANI İÇİN TIKLAYINIZ

        4

        HANGİ İLLERDE İŞÇİ ALIMI YAPILACAK?

        İzmir, Kocaeli, Ankara, İstanbul, Tekirdağ, Muğla, Mersin, Hatay ,Erzincan, Diyarbakır, Niğde, Kayseri, Erzurum, Elazığ, Eskişehir, Sivas, Adana ve Afyonkarahisar illerinde Milli Savunma Bakanlığı personel alımı yapılacak.

        5

        Sözlü sınavda tüm adaylar 100 (yüz) tam puan üzerinden değerlendirilecek ve 70 (yetmiş) puanın altında puan alan adaylar başarısız sayılacaktır. Adayların atanmaya esas başarı puanı ve başarı sırası bu puan üzerinden tespit edilecektir.

        Sözlü sınav sonucunda, sınavda başarılı bulunan (70 ve daha üstü puan alan) yüksek puanlı adaydan başlanmak suretiyle ilgili ilanda belirtilen açık iş gücü miktarınca asil ve aynı sayıda yedek aday belirlenecektir. Sınav sonucu Millî Savunma Bakanlığının resmi internet sitesinde yayımlanacaktır. Sınav sonucunun bildirilmesi için adaylara ayrıca başka bir tebligat yapılmayacaktır.

        Haberi Hazırlayan: Tutku Bulut

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ