Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet Resmi İlanlar

Mobil teknolojilerinin kalbi her sene Barselona'da atıyor. Mobil Dünya Kongresi bu yıl da her zaman olduğu gibi yeniliklerin gün yüzüne çıktığı bir fuar olarak ilk günü geride bıraktı. Pandemi dönemi ile birlikte yavaşlayan fuarcılık anlayışı geçtiğimiz sene ile birlikte yeniden doğuşun sinyallerini vermişti. Bu sene ise daha da artan bir ziyaretçi sayısı ile MWC 24 Barselona bizleri karşıladı.

Fuar Avrupa'da gerçekleşmesine karşın her sene olduğu gibi teknolojinin beşiği sayılabilecek Asya ülkelerinin markalarının çıkartmasını izledik diyebiliriz. Honor, Xiaomi, One Plus, Infinix, Samsung gibi markalar fuarda dikkat çekici yeniliklerini teknoloji dünyasına tanıtırken elbette son dönemin yükselen değeri yapay zeka ciddi şekilde ön plandaydı.

Google, yapay zekayı daha fazla hizmetinde kullanıma sunduklarını duyurdu. Bu yeni yapay zeka hizmeti, telefonlar, otomobiller ve giyilebilir cihazlar için yeni bir dizi özellik içeriyor. Bununla birlikte Lenovo'nun tanıttığı şeffaf dizüstü bilgisayarı da dikaktleri üzerine çekenler arasında yer aldı. Honor'un yapay zeka destekli yeni akıllı telefon ve bilgisayar serisinin yanı sıra, Xiaomi'nin elektrikli otomobili ve robot köpeği de fuarın etrafı kalabalık ürünleri arasında yer aldı.

ÇİNLİ MARKA YAPAY ZEKA ÖZELLİKLERİ İLE YENİ MODELLERİNİ TANITTI

Çinli teknoloji firması Honor Barselona'da düzenlenen fuarda yeniliklerini dünya basını ile buluşturdu. Markanın öne çıkan yeniliklerinin odağında yapay zeka yer aldı. MWC 2024'te Honor, Magic6 Pro ve yapay zeka destekli bilgisayarı MagicBook Pro 16'yı tanıttı. Yapay zeka teknolojisi ve heyecan verici iş birlikleri ile geleceğe ışık tutan inovasyonlarını sergiledi.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ