Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet Resmi İlanlar

MHP Genel Başkan Yardımcısı Oktay Öztürk, Meral Akşener'in yeni parti kurma çalışmalarıyla ilgili, "Birilerinin kendi şahsi arzularını tatmin etmesi için rakamlarla oynaşmasına vaktimiz yok. Teşkilatımız ayaktadır, bir gider bin gelir." dedi.

Öztürk, MHP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Günal ve Grup Başkanvekili Erhan Usta ile Samsun'un Atakum ilçesindeki bir kafeteryada basın toplantısı düzenledi.

Meral Akşener'in yeni parti kurma çalışmaları ile MHP'den teşkilat üyelerinin istifa edeceği yönündeki iddialara yönelik değerlendirmede bulunan Öztürk, "Önümüzde o kadar önemli meseleler var ki... Birilerinin kendi şahsi arzularını tatmin etmesi için rakamlarla oynaşmasına vaktimiz yok. Teşkilatımız ayaktadır, bir gider bin gelir. Türkiye'nin pek çok yerinde 3-5 kişi bir araya geliyor, '800 kişi istifa etti' diyorlar. Bunların hiçbirinin aslı astarı yok. Oradan buradan devşirerek, 'Şuradan 3 kişi, buradan 5 kişi' diyerek istikbal hazırlanmaz. Onun için bunlar bizi hiç ilgilendirmiyor ve hiç de dikkate almıyoruz." ifadelerini kullandı.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ