Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Kültür-Sanat Sinema Merakla beklenen Avengers: Endgame fragmanı yayınlandı

        Marvel hayranlarının uzun süredir merak içinde beklediği Avengers 4 fragmanı resmi olarak yayınlandı.Mayıs 2019'da beyazperdeye gelecek olan filmin ismi de fragmanla birlikte belli olmuş oldu.

        Marvel, filmin isminin ne olacağını sır gibi saklamaktaydı ancak ''Endgame'', hayranlar arasında en çok tahmin edilen isimdi. Fragmanla birlikte teoriler de doğru çıktı.Avengers 4 'ün resmi adının Avengers Endgame olduğuortaya çıktı.

        Geleli Avengers: Endgame filminin fragmanına...

        Serinin son filminde Thanos'un geri geleceğini ve filmdeaksiyonun artacağını biliyorduçAncak filmin ilk fragmanında kahramanların Avengers: Infinity War'un ardından nasıl bir çöküş yaşadıklarınıgösterdi.

        REKLAM

        Avengers 4 fragmanında Tony Starkbir uzay gemisi ile sonsuz boşlukta ilerliyor. Her şeyini kaybeden Thor, dostunu ve evrenin yarısını kaybeden Captain America hepsi üzüntü içinde çıkış yolu arıyor.Oyuncu kadrosunda Karen Gillan, Bradley Cooper, Brie Larson, Scarlett Johansson, Evangeline Lilly, Jon Favreau, Robert Downey Jr. ve daha birçok ünlü oyuncuyugöreceğimizAvengers 4fragmanı için sizleri aşağıdaki videoya alıyoruz...

        AVENGERS: ENDGAME FRAGMAN

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa