Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Manisa'nın Alaşehir ilçesinde, vatandaşlardan gelen talep üzerine Alaşehir Şoförler ve Otomobilciler, Otobüsçüler, Kamyoncular, Kamyonetçiler, Minibüsçüler Esnaf Odası 3 yeni yolcu bekleme durağı yaptı. AlaşehirKiraz Karayolu Uluderbent Mahallesi güzergahında bulunan Galericiler Sitesi, Hacıaliler Mahallesi ve Girelli Mahallelerine yapılan 3 yeni durağın 9 bin TL'ye mal olduğu öğrenildi.

        Alaşehir Şoförler ve Otomobilciler, Otobüsçüler, Kamyoncular, Kamyonetçiler, Minibüsçüler Esnaf Odası başkanı Şevki Ağırbaş, "Üyelerimiz tarafından, AlaşehirKiraz Karayolu üzeri Uluderbent Mahallesi güzergahında bulunan Galericiler Sitesi, Hacıaliler ve Girelli Mahallelerinde yolcu bekleme durağı bulunmadığı talebi geldi. Biz de bu talebi değerlendirerek, 3 noktaya 3 adet yolcu bekleme durağı yaptık. Bundan böyle, yağmurlu, soğuk ve sıcak günlerde araç bekleyen vatandaşlarımız durakta rahat bir şekilde araç bekleyebilecekler. Yaklaşık 9 bin TL'ye mal olan duraklarımız, vatandaşlarımıza ve üyelerimize hayırlı olsun." dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa