Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MANİSA (AA) - Demirci Belediye Başkanı Selami Selçuk, Anadolu Ajansının (AA) düzenlediği "Yılın Fotoğrafları" oylamasında tercih yaptı.

        Başkan Selçuk, AA foto muhabirleri ile muhabirlerinin yurt içi ve dışında çektiği, "haber", "çevre-yaşam" ve "spor" kategorilerindeki fotoğrafları inceledi.

        Selçuk, haber kategorisinde "TOGG'un ilk yolculuğu" fotoğrafını tercih ederken spor kategorisinde "Şampiyonlar" başlıklı fotoğrafa ve çevre-yaşam kategorisinde de "Masumiyet" fotoğrafına oy verdi.

        Başkan Selçuk, AA'nın halkın doğru ve hızlı bir şekilde haber almasında çok önemli bir görevi yerine getirdiğini belirterek, "Sadece Türkiye değil dünyanın her noktasından haberleri bizlere ulaştırıyor. AA foto muhabirlerinin yıl boyunca çektikleri karelerin her yıl sonunda oylamaya sunulması çok güzel. Her bir kareyi ayrı ayrı inceledim. Gerçekten seçmekte çok zorlandım. Emek veren AA çalışanlarını tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum." diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa