Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler H. Bunu Konuşuyor HT Masa ekibi bu hafta İdo Tatlıses,Mahsun Kırmızıgül, Beyaz ve Arda Turan’ı konuştu

        HT Masa ekibi bu hafta Amerika’da hayati önemde bir beyin ameliyatı geçiren İbrahim Tatlıses’in oğlu İdo’nun tam da bu sırada albüm lansmanı yapmasını ve Mahsun Kırmızıgül, Beyaz ve Arda Turan’ın aşk hayatını masaya yatırdı.

        "YANGINDAN MAL MI KAÇIRIYORSUN?"

        İbrahim Tatlıses’in Amerika’da hayati önemdeki ameliyatı sırasında burada aile arasında yaşanan tartışmalara ne diyorsunuz?

        Esin Övet: Menajeri Eyüp, “Sağlık durumu iyi” diyor oğlu Ahmet “Babam yoğun bakımda” diyerek Eyüp’ü kendi reklamını yapmakla suçluyor. Küçük oğlu İdo albüm tanıtımını yapıyor... Babası hayati bir ameliyattayken İdo’nun albüm tanıtması, albümü bu zamana denk getirmesi insanları şaşırtıyor... Kadir Kaymakçı: İbrahim Tatlıses Amerika’da çok kritik bir ameliyat oldu. İdo’nun babası yoğun bakım ölümle yaşam arasında gidip gelirken albüm tanıtımı yapmasına ‘Pes’ diyorum...

        Oben Budak: İdo saygıda kusur etmeyen, babasını çok seven bir oğul figürü. Albüm çıkarma zamanı konusunda İbrahim Bey’den kesinlikle onay çıkmıştır. Konu çok önemli bir ameliyat olunca küslük, inat gibi gereksiz duyguların konuya dahil olabileceğine inanmak istemiyorum. İbrahim Bey ameliyat konusunu belki de fazla önemsemesin diye böyle bir yol izlemiş ve çocuklarını götürmemiş olabilir.

        Reşat Balcıoğlu: İbrahim Tatlıses’in şu an Amerika’da yoğun bakım ünitesinde yaşam mücadelesi veriyor.Ameliyat olurken eşi Ayşegül Yıldız, minik kızı Elif Ada ve menajeri Eyüp Kanat’ın haricinde kimsenin yanında olmaması çok enteresan. Yapılan açıklamalar oğlu Ahmet Tatlı’nın bu açıklamalara verdiği cevaplar aile içerisinde bir küskünlüğün olduğunun belirtisi. Belki de İbrahim Tatlıses ne eski eşlerinden, ne de çocuklarından kimseyi yanında istememiştir. Babası yoğun bakımda yaşam mücadelesi verirken İdo’nun aynı hafta albüm tanıtımı yapması, gazetelere boy boy kırmızı pabuçlu fotoğraf vermesi yakıştırılacak bir durum değil. Belli ki şöhret olma hevesi babasının hastalığının önüne geçmiş. Tüm Türkiye iyi niyetiyle Tatlıses’e şifa dilerken İdo’nun “Eller havaya” yapıp albümünü tanıtması skandaldır.

        Tayfun Topal: Tatlıses orada can derdindeyken yakınlarının burada yaptıkları hiç yakışık almayan şeyler. Bizler ona yalnızca dua etmeliyiz. İdo içinse ne desem bilemiyorum. Babası bu durumdayken onun albüm tanıtımı yapması çok yakışıksız. Sürekli ‘Babam babam’ diyen bir çocuğun kimin aklına uyup da böyle bir işin içine girdiğini çok merak ediyorum. Yangından mal mı kaçırıyorsun...

        Bülent İpek: İmparator İbo’nun hayatı hakikaten imparatorluk gibi oldu. Ailesi, çocukları, çalışanları, hayatındaki kadınlar arasında hep bir sürtüşme, çekişme ve İbo’ya yakın olma rekabeti vardı. Tatlıses, imparatorluğundaki bazı kişilere özerklik veriyordu. Onların çıkar kavgası ortaya dökülüyordu. Şimdi yoğun bakımda ve her imparatorlukta yaşananlara benzer kavgalar yaşanıyor.

        "BEREN DOKUNULMAZLIK İSTİYOR"

        Beren Saat’in hamile kaldığı haberine gösterdiği tepkinin dozu, tüp ve bebek fotoğrafıyla açıklama yapması ne anlama geliyor?

        E.Ö.: Beren Saat’i geçen yaptığı Özgecan olayı ile gerçekten hepimiz takdir ettik. Fakat Beren Saat’in tüp bebek konusunda yaptığı açıklama için aynı şeyi söyleyemeyeceğim. Beren Saat bu ülkenin çok sevdiği bir adamla evli. Ve onun çocuğu olup olmaması ile ilgili herkes bir şekilde ilgileniyor. Ama Beren dokunulmazlık istiyor. Öyle bir durum artık söz konusu değil.

        T.T.: Beren’in tüp ve bebekle yaptığı espriyi Şahan yapsa, Cem Yılmaz yapsa çok gülerim. Ama Beren gibi aklı başında bir kadının kalkıp tüpün yanına bebek koymasını doğru bulmuyorum. Ona hiç yakışmadı. Şimdiye kadar güzel işler yapıp, altyapısı da iyi olan bir kadının topluma örnek olması gerekir. Hesabından tüp resmi paylaşıp bu olayı basitleştirmesini hiç yakıştıramadım.

        O.B.: Beren konusu bana çok saçma gelmiyor, sonuçta ne zaman dışarıya çıksa kendisine yöneltilen “Hamile misiniz?” cümlesinden sıkılıp böyle bir tepki gösterme hakkı var. Kenan ile ilk tanıştığı dönemlerde evlilik soruluyordu, şimdi de konu çocuk. Sürekli “Çocuk ne zaman?” diye sorulması gençleri tedirgin ediyor, sinir bozuyor. Bu yüzden Beren’in tepkisi gayet normal geldi.

        R.B.: Beren Saat’in oyuncu olarak bir adı var ama Türkiye’nin en çok beğenilen pop starlarından Kenan Doğulu’nun eşi olması cazibesini artırıyor. Ben Beren’in tüp bebek yöntemiyle anne olmak isteyen insanları kırdığını düşünüyorum. Ayrıca Beren’in anne olup olmayacağı çocuk isteyip istemediği kimsenin çok da umurunda değil.

        B.İ.: Beren Saat’in “Bu zamana kadar bu tarz dedikodulara hiç cevap vermedim” demesinden de anlaşılıyor ki, tüp bebek tedavisi gördüğü haberi sanki doğru! Daha önceki haberleri ciddiye almayıp buna bu kadar içerlemesi hamilelik alınganlığından olabilir. Beren Saat’in asıl kızdığı hastane. Hasta bilgilerini veriyor diye kızıyor açıklamasında. Hastaneye kızmakta haklı ama gazetecilere değil!

        "MAHSUN ELİ ÖPÜLECEK BİR BABA"

        Uzun zamandır sadece yönetmenliğiyle konuşulan Mahsun Kırmızıgül, geçen hafta yeni sevgilisiyle haber oldu. Mahsun Kırmızıgül yeni aşkıyla ortaya çıkar mı?

        E.Ö.: Mahsun Kırmızıgül sarışın sever bunu öğrenmiş olduk. Onu hiçbir zaman evli, mutlu, çocuklu göremeyeceğiz gibime geliyor. Biriyle mekân çıkışında el ele de çıkacağa benzemiyor. Ama ben bütün bunlara rağmen çapkın olduğunu düşünüyorum.

        K.K.: Öncelikle Mahsun’un Mucize adlı filmi başarıya ulaşmıştır. Kariyerindeki en çok izlenen filmi oldu. Güzel bir tatili hak etti. Özel hayatında kadın olabilir, evlenebilir de bunlar olağan şeyler. Bize hayırlı olsun demek düşer. İnşallah bu sefer tamamına erdirir. Sonuçta genç ve bekâr bir adam... Bir kadınla el ele çıksan ne olur yani, kim ne diyecek? Neyin kaçması bu!

        R.B.: Mahsun’u yakından tanıyan biri olarak onun aşk adamı olduğunu söyleyebilirim. Son yıllarda yaptığı filmlerle sinemada tavan yapıp başarı grafiğini yükseltince aşk hayatında da biraz daha cesur oldu. Kadir’in de değindiği gibi hanımlarla görünmek istemiyor. Halbuki görünse bir şey değişmeyecek. Mahsun Kırmızıgül hayatta evlenmeyecek bir adam, buna karşın yaşadığı aşkları da hak eden birisi. Kendisi çok seçicidir.

        T.T.: Birçok kişi bilmez ama Mahsun’un 20’li yaşlarda üniversitede okuyan, askerlik çağına gelmiş Mahmut adında bir oğlu var. Mahsun bu çocuğu bu camiadan uzak tuttu. Mahsun’un baba olarak eli öpülür. İnanılmaz bir evlat yetiştirdi. Mahsun bu saatten sonra evlenir mi onu bilemeyiz. Ama bütün bu övgüleri hak ediyor. Ayrıca Mahsun çok yakışıklı. Türkiye’de değil de yurtdışında olsa ve konuşmayıp kendisine dublaj yapılsa dünyaca ünlü birçok isimle yarışabilir.

        O.B.: Mahsun’u bir kadınla görmeyi geçtim. Yalnız bile görmüyoruz. Kendisine daha sakin bir hayat tarzı seçmiş durumda.

        B.İ: Mahsun göz önünde bir şarkıcıyken de özel hayatında karda yürüyüp izini belli etmezdi. Sinemaya adım attıktan sonra kendini ayrı bir yere konumlandırdı. Biz onu birisiyle ancak evlenirse görürüz ki evleneceğine dair bir duyum yok. Ayrıca kendini o kadar istikrarlı biçimde geride tuttu ki özel hayatı eskisi gibi merak bile edilmiyor. İşini ön plana çıkarmayı başardı.

        "SONUNDA BİZİM EVE OTURACAK"

        Uzun zamandır Beyaz’ın hayatında ciddi bir ilişkisi olduğu, çok önem verdiği bu ilişkisinde evlilik kararı alabileceği konuşuluyor. Ailemizin şovmeni Beyaz’ın mürüvvetini görür müyüz?

        E.Ö.: Mahsun’dan sonra Beyaz da isyan etti. ‘Akşam bekâr yatıyorum sabah evli kalkıyorum’ dedi... Bu hafta çıkan bir haberde Beyaz’ın nişanlanacağı iddia edildi. Onu da evli, mutlu, çocuklu göremeyeceğiz sanki. Beyaz’ın ne zaman evlenip annesini mutlu edeceği konusunda sürekli bir tartışma var.

        K.K.: Evimizin oğlu diye diye Beyaz en sonunda gelip bizim evin salonuna oturacak herhalde. Genç, yakışıklı, maddi durumu iyi olup, herkes tarafından tanınan bir adamı yanında kadınla göremiyoruz. Nedir bu kaçak göçek?! Kadınlarla çıkmak ayıp mı, günah mı? Evimizin oğlu dediysek salonda zigon ol da demedik!

        E.Ö.: Beyaz geçenlerde yaptığı bir açıklamada evde sürekli köpeğiyle konuştuğunu, ağladığını, dertlerini ona anlattığını söyledi. Buradan ciddi bir yalnızlıkla karşı karşıya olduğu sonucuna varabilir miyiz? Ya da ‘Ben Beyaz’ım diye bana gelirler’ diye düşünerek bir güvensizlik mi yaşıyor?

        R.B.: Beyaz’ın evlenecek mi evlenmeyecek mi muhabbetinden gına geldi ya... Bize ne ya ne yapıyorsa yapar? Toplumda ekonomik ve sosyal olarak bazı şeyleri aşmışsınız. Bu saatten sonra kendi hayatını paylaşabileceği bir kadın bulamıyorsa bu bizlerin sorunu olmamalı. Biraz da işin içinde şımarıklık olduğunu düşünüyorum. Neymiş köpeğine ağlıyormuş. Gitsin psikiyatriste tedavi görsün canım.

        T.T.: Beyaz ilk çıktığı zamandan bu zamana kadar kendini o kadar koruma altına aldı ki, bu artık bir alışkanlık haline geldi. Böyle olunca insanın kendi kurgulayıp kendi yaşadığı bir yaşam tarzı oluşmuş oluyor. Sonuç olarak Beyaz böylesine bir girdabın içine girdi. Dilerim bu girdaptan çıkar.

        K.K.: Ünlülerimiz, “Hayatımda birisi olursa hayranlarım bana küser” diye düşünüyorsa bu anlayış 1700’lerde Lale Devri’yle birlikte sona erdi. Dünya yıldızlarına bak; Hugh Jackman evli. Brad Pitt evli. Robert Pattinson sevgilisiyle sokaklarda fink atıyor, Jennifer Lawrence, Chris Martin’i öpüyor! Dünyada durum bu iken bizde kız ya da erkek arkadaşıyla fotoğrafı çekilen ünlü hıyarcıklı veba mikrobundan kaçar gibi topukları yağlıyor. Kusura bakmasınlar aptallık bu!

        "ARDA’NIN FUTBOLUNU KONUŞMUYORUZ"

        Arda Turan ile Burcu Esmersoy arasındaki dedikoduların neden sonu gelmiyor sizce?

        E.Ö.: Arda Turan’a “Burcu Esmersoy ile aşk yaşıyor musunuz?” sorusunu yöneltmişler o da “Biz kardeş kadar yakınız” demiş... Şahsen ben Burcu ile Arda’nın asker arkadaşı olduklarını düşünmüyorum!

        T.T.: Arda Turan diğer birçok futbolcu arkadaşı gibi evleneyim, çocuğum olsun diye bir anlayış içerisinde hiç olmadı. Futbol oynamasa bile bir ismi var. İlerleyen dönemde kendisine dizi teklifi ve sinema teklifi de gelebilir. Arda, İspanya’ya oranla Türkiye’de daha çok itibar görüyor ve çevresi de geniş. Burcu mevzusuna gelecek olursak... Aralarında bir aşk olduğuna inanmıyorum. Burcu olaylara daha ciddi bakan, evleneyim anne olayım düşüncesine sahip biri. Ayrıca Arda ile Burcu’nun arasında neredeyse 10 yaş fark var.

        K.K.: Magazin basını için Burcu-Arda mevzusu oldukça renkli bir konu. Burcu güzel, hoş kadın. Arda ise paralı ve kaliteli bir futbolcu. Bu durum biraz bizim için de onlar için de oyun gibi oldu...

        T.T.: Burcu Esmersoy kendisini çok iyi yönetiyor. Reklamlar ve yaşadığı ilişkiler onun gündemde kalmasını sağlıyor. Bir de yalnız bir kadın. Sevgilisi olsa bu kadar rahat hareket edemez. Arda pozitif biri. Sokağa çıkan, yiyen, içen, her türlü muhabbete giren bir adam. Diğer futbolcular evden işe, işten eve.

        MASA’nın üstündekiler

        SİYAD Ödülleri gecesinde yaptığı ‘ince’ esprilerle davetlileri ‘güldürürken-düşündüren’ Cem Yılmaz.

        Aşkta gururu bir kenara bırakıp sevdiği adam Murat Boz’a sosyal medyadan ‘dön’ çağrısı yapan Eliz Sakuçoğlu.

        Oynadıkları filmlerin galasına ‘sokak’ kıyafetiyle gidenlere inat son dönemin en ‘şık’ galasına imza atan ‘Bana Adını Sor’ filmi oyuncuları...

        MASA’nın altındakiler

        SİYAD Ödülleri gecesinde Atilla Özdemiroğlu’na ödülünü verirken aniden gözyaşlarına boğulan Gonca Vuslateri ‘yapaylığı.’

        Babası İbrahim Tatlıses, hayati bir ameliyat geçirirken basına albüm bülteni servis eden İdo Tatılses.

        “Artık magazin gazetecilerine konuşmuyorum” diyen ‘biyolog-astronot’ Vildan Atasever.

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa