Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler H. Bunu Konuşuyor OYUNCU Selin Şekerci, çocukluğunda arkadaşlarının iri gözleri nedeniyle kendisiyle dalga geçtiğini söyledi
        • 1

          Arap MBC4 kanalında yayınlanan ‘Turki Ekstra' programına konuk olan oyuncu Selin Şekerci birbirinden ilginç açıklamalar yaptı.

        • 2

          Şekerci, bugüne kadar oynadığı dizilenden ‘Melekler Korusun' setini çok eğlenceli ve komik olarak nitelendirirken, rol arkadaşlarının akranı, yönetmenlerinin de genç olduğunu, sadece çok hareketli senaryonun kendilerini yorduğunu anlattı.

        • 3

          Güzel oyuncu, son dizisinde uzun süreden bu yana canlandırdığı ‘Şebnem' karakterine uygun saçı değiştirerek yer yer pembe, mor ve mavi renkli boyattığını söyledi.

        • 4

          Bugüne kadar ‘Evin neşeli küçük kızı' karakterlerini canlandırdığını anlatan Selin Şekerci, "Biraz daha dramaya göz kırpıyorum aslında. Onu da göstermek istiyorum" dedi.

        • 5

          Geçmişteki rol arkadaşları Özge Özpirinççi ve Rojda Demirer'i kendisi için büyük şans olarak nitelendiren Selin Şekerci ‘İzmir Çetesi' dizisinde birlikte çalıştığı Kadir İnanır için "Çok acayip, çok çalışılası bir adam" değerlendirmesini yaptı.

        • 6

          Selin Şekerci iri gözleri ile dikkat çektiği hatırlatılınca Tim Borton hayranı olduğunu belirterek şunları anlattı: "Lisede okurken ‘Big Eyes' diye animasyon filmi çıkınca herkes beni aradı. Büyük gözlü olmam nedeniyle gerçekten çok benziyoruz. Çocukluğumda gözlerim nedeniyle çok dalga geçtiler. Bunun avantaja döneceğini bilmiyorum. Bende de Araplık var herhalde, ondan geliyor. Babamın anneannesi ve baba tarafı olduğu gibi Arap. Anne tarafım Azeri olunca 'Böyle bir karışım' çıkmış."

        • 7

          Şekerci, el ele görüntülendiği erkek arkadaşı Kaan Taşaner'in de oynadığı ‘Diriliş' dizisini profesyonellik gerektirdiği için kaçırmadan izlediğini anlattı. Şekerci, Taşaner'i yoğun çalışma programı nedeniyle günde en fazla yarım saat görebildiğini belirtti. DHA

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa