Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Kupa Liverpool'un yıldızları İstanbul'a hayran kaldılar - Futbol Haberleri
        • 1

          Liverpool, 13 yıl aradan sonra bir başka tarihi geceye yine İstanbul'da imza attı. UEFA Süper Kupa mücadelesinde Vodafone Park'ta Chelsea ile karşılaşan Liverpool, normal süresi 1-1, uzatma bölümü 2-2 biten maçta, penaltı atışlarında rakibine 5-4 üstünlük kurarak Süper Kupa'yı müzesine götürdü!

        • 2

          Chelsea'yi penaltılarla yenerek UEFA Süper Kupa'nın sahibi olan Liverpool'da yıldız oyuncular Virgil van Dijk ve Georginio Wijnaldum, Habertürk'ten Ahmet Selim Kul'a özel açıklamalarda bulundu.

        • 3

          Vodafone park'ta gerçekleşen finalin ardından konuşan van Dijk şunları söyledi:

        • 4

          "Organizasyon gerçekten çok güzeldi. Burada çok iyi bir atmosfer vardı ve bu ortamda kazanmak da çok güzeldi. İstanbul’a ilk kez geldim. Ancak kesinlikle bunun son olacağını sanmıyorum."

        • 5

          "Şampiyonlar Ligi finalinin de İstanbul’da olacağını biliyorum. Şimdiden neler olacağını söyleyemem tabii ki... Önümüzde uzun bir sezon var. Tıpkı diğer takımlar gibi biz de çok çalışacağız. Çok fazla iyi takım var umarım İstanbul’u tekrar ziyaret edebiliriz."

        • 6

          Kırmızılar'ın bir diğer oyuncusu Georginio Wijnaldum ise "Burada hem şehir hem de organizasyon çok iyiydi. Bence İstanbul, Liverpool için gelmesi oldukça güzel bir şehir. Burada ikinci kez kupa kazandık" dedi.

        • 7

          WIJNALDUM ÇOK ŞAŞIRDI...

          Şampiyonlar Ligi'nin bu seneki finalinin de İstanbul'da oynanacağını duyunca çok sevinen ve şaşıran Hollandalı oyuncu, "Bence bu bizim için çok güzel bir haber... Yeniden finale çıkmamız gerekiyor" şeklinde görüş belirtti.

        • 8

          Divock Origi ise şöyle konuştu: "İstanbul'un ev sahipliği çok iyiydi. Türk taraftarlar bizi destekledi. Onlara teşekkür ederim. Bizi burada ağırlamaktan dolayı memnun olduklarını gördüm. Daha önce Galatasaray ve Beşiktaş'a karşı da İstanbul'da oynamıştım. Burası çok özel bir yer."

        • 9

          Jürgen Klopp: İstanbul’a teşekkür ediyorum. Güzel bir atmosfer yaşadık. Bugün iyi şeyleri de ortaya koyduk. Daha iyi futbol oynayabilirdik. Kazanmamız gerekiyordu ve kazandık. Önemli bir başarıya imza attık.

        • 10

          Sadio Mane: Stadyumdaki ortam inanılmazdı, sanki Liverpool'da oynuyor gibiydik. Dünya'nın en iyi taraftar grubuna sahibiz, bu da büyük avantaj sağlıyor. Sahada 11'e karşı 12 oynuyoruz bu da işimizi kolaylaştırıyor, birlikte yürümeye devam edeceğiz.

        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa