Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğünün 81 ilde başlattığı 'Bu Bayram Bende Trafik Polisiyim Hatalı Sürücüye Kırmızı Düdük' projesi Konya'nın Ereğli ilçesinde de uygulanmaya başlandı.

        Emniyet ve jandarma ekipleri, Ereğli Kaymakamı Ömer Lütfi Yaran ile birlikte çocuklara proje hakkında bilgi verdi. Kaymakamlık binasında gerçekleştirilen programda Kaymakam Ömer Lütfi Yaran, çocuklara yönelik yaptığı açıklamamda, "Anne ve Babalarınız araç kullanırken telefon ile konuştuğunda, emniyet kemeri takmadığın da, hatalı sollama gerçekleştirdiğinde ya da diğer kural ihlalleri yaptığında sizlere verdiğimiz kırmızı düdükleri çalmanızı rica ediyorum. Bu kampanyanın amacı çocuklarımızı trafik konusunda bilgilendirmektir. Siz çocuklarımızın anne ve babalarını düdükle uyarmak onları sembolikte olsa trafik kurallarına uymaya davet edecektir" ifadelerini kullandı.

        Ardından proje hakkında hazırlanan kamu spotları çocuklara izletildi. Çocuklar kaymakamlık önünde kırmızı düdüklerini çalarak dikkatli olacaklarını söyledi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Konya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Konya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Konya İlçeleri
        Tüm Konya Haberleri
         Konya

        Konya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa