Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet Resmi İlanlar

Koca Koca Yalanlar 8. bölümüyle ekrana geldi. Son bölümün ardından gözler 9. bölüme çevrildi. Müjgan Ahmet'i affedebilecek mi? Sude oyunlarıyla Ahmet'i yeniden kazanabilecek mi? Önümüzdeki hafta ekrana gelecek 9. bölümle ilgili ipuçlarını içeren Koca Koca Yalanlar 9. bölüm fragmanı yayınlandı. İşte Koca Koca Yalanlar 9. bölüm fragmanı...

KOCA KOCA YALANLAR 8. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI

Koca Koca Yalanlar 8. Bölümünde Müjgan ile Ahmet arasındaki yakınlaşmayı anlayan Sude, son noktayı koymaya hazırlanıyor!

Müjgan'a son darbeyi vurmak isteyen Sude, nişan töreni için Müjgan ile Erdem'in çalıştığı organizasyon firmasıyla nişan töreni için anlaşır. Kimliğini gizleyen Sude, Müjgan'ın nişan töreni için her detayı incelikle yapmasını sağlar. Eski kocası Ahmet'in, nişan törenini organize ettiğini bilmeyen Müjgan acı gerçekle yüzleşir. Nişan töreni sırasında Sude ile Ahmet'i karşısında gören Müjgan bu kez suskunluğunu korumaz ve nişana gelen tüm konukların önünde Ahmet ve Sude ile yüzleşir. Sude'nin böyle bir kötülük yapabileceğine inanamayan Ahmet, onu orada terk eder. Sude, Ahmet'e geri dönebilmek için her yolu denemeye hazırdır. Ahmet ise kararından oldukça emindir.

Haberi Hazırlayan: Mehmet Kerem Hançer
Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ