Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        CHP'Lİ TANRIKULU: KEYFİ KARARLAR ALIYORLAR

        İzmir 6'ncı Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen Deniz Poyraz davasının ertelenmesi sonrası avukatlar, adliye önünde basın açıklaması yaptı. Burada konuşan CHP İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu, "Darbe dönemi dahil olmak üzere yargının bu kadar pervasız olduğu bir dönem görmedim. Sanki hukuka aykırı davranmak için özel eğitim almışlar. Sadece İzmir'de değil tüm Türkiye'de durum böyle. Tamamen keyfi kararlar alıyorlar. Bir yargıç nasıl olur da yetki belgesini kabul etmez? Bu katil, bugün burada olsa hepimizi tarar. Türkiye'de tweet atarsanız, 5 gün gözaltında kalırsınız. Bu katil, sadece 24 saat gözaltında kaldı. Arkasındaki güçler araştırılmadı. Yargıçlarda değil iktidarda kusur buluyorum. Sandık geldiğinde siyasi olarak hesap soracağız" dedi.

        Basın açıklamasında konuşan İzmir Baro Başkanı Özkan Yücel, Diyarbakır Baro Başkanı Nahit Eren, Şanlıurfa Baro Başkanı Mehmet Velat İzol, Siirt Baro Başkanı Kenan Bilge, Van Baro Başkan Yardımcısı Hamza Çiftçi ve Bingöl Baro Başkan Yardımcısı Nuran Aydın da mahkeme heyetinin kararını eleştirdi. (DHA) Tolga TAHÇI/ İZMİR, (DHA)DHA-Genel Türkiye-İzmir Tolga TAHÇI

        2022-04-29 13:51:47

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        İzmir İlçeleri
        Tüm İzmir Haberleri
         İzmir

        İzmir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa