Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İZMİR (AA) - MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, 1 haftada İzmir il teşkilatına 5 bin 800 yeni üye kaydettiklerini bildirdi.

        Veysel Şahin, gazetecilere yaptığı açıklamada, sosyal medya üzerinden "MHP'ye yönelik saldırılara" yanıt vermek amacıyla İzmir İl Başkanlığınca "yeni üye kayıt harekatı" başlattıklarını belirtti.

        Ankara'da 31 Ocak'ta ilçe başkanları ve il yöneticileri ile grup toplantısına katılacaklarını ifade eden Şahin, "Bugün kampanyamızın 8'inci günündeyiz. 5 bin 800 üye kaydı yaptık ve büyük ilçelerimize daha gitmedik. İnşallah 31 Ocak'ta 12 bin yeni üyeyi, listemizi tamamlayarak genel başkanımıza götüreceğiz." dedi.

        "Algı operasyonlarına karşın toplumun her şeyin farkında" olduğunu söyleyen Şahin, "İnşallah hayırlı olacak,14 Mayıs 2023'te Sayın Cumhurbaşkanımız birinci turda cumhurbaşkanlığına oturacak ve Milliyetçi Hareket Partisi de TBMM'de güçlü bir şekilde temsil edilecek." değerlendirmesinde bulundu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        İzmir İlçeleri
        Tüm İzmir Haberleri
         İzmir

        İzmir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa