Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İZMİR (AA) - İzmir'de Vatansever Aydınlar Platformu üyesi bir grup, basın açıklaması yaparak İYİ Parti'ye Millet İttifakı'ndan çekilme çağrısı yaptı.

        Konak Meydanı'nda toplanan grup adına konuşan Barış Birtanır, İYİ Parti kurmayları ve milletvekillerinin, ittifak ettikleri kişileri iyi seçmeleri gerektiğini belirtti.

        Milliyetçi tabanın sesine kulak verilmesi gerektiğini söyleyen Birtanır, "Bu illet ve zillet ittifakından vazgeçin ve geri dönün. Eser ve şaheser meydana getirenlerle heykel ve park yapma yarışına girenlerin, milli düşünenlerle sadece ideolojik yaklaşanların, kızıl elma ve turan düşü kuranlarla devletimizi parçalatmaya çalışanların mücadelesinde Türkiye'nin beklentisini karşılayın." dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        İzmir İlçeleri
        Tüm İzmir Haberleri
         İzmir

        İzmir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa