Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İZMİR (AA) - AK Parti İzmir İl Başkanlığınca düzenlenen "Küçük Menderes Bölgesi Meclis Üyeleri İstişare ve Değerlendirme Toplantısı" İl Başkanı Kerem Ali Sürekli'nin katılımıyla yapıldı.

        AK Parti İl Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, Kerem Ali Sürekli, Bayındır'da düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, halkın genel ve yerel sorunlarında, sivil toplum kuruluşlarının talep ve önerilerinde hiçbir ayrıntıyı atlamayacaklarını, kendilerine iletilen her konuyu Ankara'ya taşıyacaklarını belirtti.

        Selçuk ilçesinde Devlet Hastanesi ihalesinin 25 Ekim'de yapılacağını belirten Sürekli, Ödemiş ilçesindeki tarihi Arasta Çarşısı'nın restorasyon projesinin de hayata geçirileceğini bildirdi.

        Sürekli, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında yapılan İl Başkanları Toplantısı ve bakanlıklardaki temaslarıyla ilgili de katılımcılara bilgi verdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        İzmir İlçeleri
        Tüm İzmir Haberleri
         İzmir

        İzmir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa