Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İZMİR (AA) - İzmir'den Singapur'a yumurta ve zeytinyağı ihracatı yapan firmalar, bu ülkede düzenlenen FHA Food&Beverage 2022 Gıda Fuarı'nda Türk ürünlerini tanıttı.

        Fuara katılan byKeskin Yönetim Kurulu Başkanı Keskin Keskinoğlu, Asya'nın en büyük finans merkezlerinden Singapur'da düzenlenen FHA Food&Beverage 2022 Gıda Fuarı'na byKeskin ve Assosgurme zeytinyağı markalarıyla katıldıklarını hatırlattı.

        Fuarı 100 ülkeden gelen yaklaşık 35 bin kişinin 5 gün boyunca ziyaret ettiğini bildiren Keskinoğlu, şunları kaydetti:

        "Türk ürünleri Singapur halkı tarafından oldukça talep gördü. Fuar süresince mevcut müşterilerimizle yüz yüze görüşme fırsatı bulmuş olduk. Ürünlerimizin satılmadığı marketlerle de yeni anlaşmalar gerçekleştirdik. Bunun yanı sıra Endonezya, Hong Kong, Tayland, Malezya ve Vietnam pazarlarında da bir çok market grubuyla anlaşmalar imzaladık. Böylelikle Türk zeytinyağını Singapur'da olduğu gibi Asya pazarında da gururla sunmaya devam edeceğiz."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        İzmir İlçeleri
        Tüm İzmir Haberleri
         İzmir

        İzmir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa