Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TFF2'nci Lig'de mücadele edeceği yeni sezon öncesi şirketleşme kararı alan Altay'da takımın tecrübeli oyuncuları Ceyhun Gülselam ve Özgür Özkaya'nın kulübün yatırımcı bulup bulamama durumuna göre hareket edeceği belirtildi. FIFA'da kesinleşmiş 22 eski yabancı oyuncu borcu olup transfer yasağı bulunan siyah-beyazlılarla 2025 yılına kadar sözleşmesi olan ön libero Ceyhun ve sol bek Özgür'ün alacakları olmasına rağmen kulübe ihtarname göndermediği dile getirildi.

        Altay'ın 36 yaşındaki iki oyuncusundan Ceyhun takımdaki 3'üncü sezonunu geride bırakırken, Özgür ise son 6 sezonda İzmir ekibi için ter döktü. Camianın güçlü bir yatırımcı bulamaması halinde kadrosu dağılma tehlikesi yaşayacak Altay'da iki deneyimli ismin de yuvadan uçabileceği belirtilirken, şirketleşme çalışmalarının olumlu tamamlanması durumunda tecrübeli kramponların takımı terk etmeyeceği ifade edildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        İzmir İlçeleri
        Tüm İzmir Haberleri
         İzmir

        İzmir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa