Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        SÜPERLig'in yeni ekiplerinden Göztepe dış transferde iki futbolcuya kanca attı. Daha önce Brezilyalı sol bek Djalma Silva'yı transfer edip, Paul Onuachu, Sekou Mara ve Mathias Oyewusi gibi isimlerle ilgilenen sarı-kırmızılıların, Slovenyalı golcü Jan Mlakar ve Kuzey Makedonyalı stoper Nikola Serafimov'u gündemine aldığı belirtildi. İtalya Seri B ekiplerinden Pisa'da forma giyen 24 yaşındaki Mlakar bu sezon 24 maçta 3 gol atıp 2 de asist yaptı. Slovenya Milli Takımı ile 17 maça çıkan oyuncu toplamda 3 kez sevinç yaşadı.

        Mlakar kariyerinde Hajduk Split, Maribor, Fiorentina, Venezia, Queens Park Rangers ve Wigan Athletic takımlarında forma giydi. Macaristan'ın Fehevar takımında top koşturan 24 yaşındaki Nikola Serafimov ise 30 müsabakada 1 gol attı. Kuzey Makedonya Milli Takımı'nda 14 maça çıkan oyuncu futbolculuk yaşamında Vardar Skopje, Pelister, Akademija Pandev ve Zalaegerszegi ekiplerinde forma giydi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        İzmir İlçeleri
        Tüm İzmir Haberleri
         İzmir

        İzmir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa