Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet Resmi İlanlar

İstanbullu Gelin 22. bölümüyle geçtiğimiz hafta ekrana geldi. Faruk ve Süreyya'nın boşanmaktan vazgeçtiğini öğrenen konak halkının şoka uğradığı, Faruk ve Sürayya'nın aşkları için büyük çaba sarf ettiği bölümün ardından dizinin yeni bölümü merakla beklenmeye başlandı. Peki, İstanbullu Gelin 23. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İstanbullu Gelin yeni bölüm ne zaman?

İSTANBULLU GELİN 23. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI? YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?

22. bölümüyle ekrana gelen İstanbullu Gelin'in yeni bölümünde neler yaşanacağı merak ediliyor. Dizinin takipçileri son bölümün ardından 'İstanbullu Gelin 23. bölüm fragmanı yayınlandı mı?' sorusuna yanıt arıyor. İstanbullu Gelin 23. bölüm fragmanı yayınlanmadı. Yeni bölüm fragmanı yayınlandığı an haberimizden izleyebilirsiniz. İstanbullu Gelin 23. yeni bölümü ile 3 Kasım Cuma günü ekrana gelecek.

İSTANBULLU GELİN 22. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN
İSTANBULLU GELİN 22. BÖLÜM: SÜREYYA ŞOKA UĞRUYOR

İstanbullu Gelin Cuma günü 22. bölümüyle seyircisinin karşısına çıktı. Boşanmaktan vazgeçen Faruk ve Süreyya mutlu bir şekilde konağa gelirler. Esma ve konaktakiler Begüm ile birlikte bahçede eğlenerek vakit geçirirken, Faruk ve Süreyya'nın konağa gelişi oradakileri şoka uğratıyor. Bu duruma çok bozulan Esma, Süreyya için yeni planlar devreye sokuyor. Esma'nın kendiyle ilgili radikal değişikliklere gitmesi, oğulları Faruk, Fikret, Osman ve Murat'ı endişelendiriyor. Adem ise Garip'ten aldığı fikirle Boranları derinden sarsmaya hazırlanıyor. Dilara’nın evlilik sürecinde tanıklığı ettiği şeyler onu birtakım sorgulamalara mecbur kılıyor. Esma’nın herkesten habersiz devreye soktuğu plan Süreyya’yı hiç ummadığı bir duruma düşürecek.

Dizinin 22. bölüm final sahnesinde Esma yemeğe yetişmek için acele bir şekilde konağa geliyor fakat karşılaştığı manzara karşısında şoka uğruyor. Çünkü Faruk dahil konak halkı Begüm'ün evine yemeğe gitmiştir. Süreyya bu duruma çok bozuluyor. Bu duruma Süreyya'nın nasıl tepki vereceği ise şimdiden merak konusu.

İSTANBULLU GELİN OYUNCULARI
OYUNCU KARAKTER
Özcan Deniz Faruk
Aslı Enver Süreyya
İpek Bilgin Esma
Salih Bademci Fikret
Dilara Aksüyek İpek
Fırat Tanış Adem
Özge Borak Begüm
Tamer Levent Garip
Güven Murat Akpınar Osman
Berkay Hardal Murat
Murat Aygen Can
Neslihan Yeldan Senem
Nergis Çorakçı Kıymet
Hakan Altıner Şahap
Pelinsu Pir Nurgül
Semra Dinçer Reyhan Sezgin
Neslihan Arslan Dilara
Fatih Koyunoğlu Akif
Muharrem Türkseven Nazif
Ahmet Sabri Özmener Mustafa
Eren Balkan Gülistan
Hira Koyuncuoğlu Bade
Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ