Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Islam Slimani, Spartak Trnava maçı sonrası açıklama yaptı: "Çok daha iyi olacağız" - Futbol Haberleri

        Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi D Grubu ikinci maçında Slovakya'nın Spartak Trnava takımını konuk etti... Kötü günler sarı-lacivertli ekip Islam Slimani'nin attığı gollerle sahadan 2-0 galip ayrılarak rahat bir nefes aldı. Sarı-lacivertlilere attığı 2 golle galibiyeti getiren Slimani maç sonrasında açıklamalar yaptı.

        Batman'da gerçekleştirilen hain terör saldırısına değinen Slimani, "Her şeyden önce, bugünkü terör saldırısında hayatını kaybedenlerin ailesine başsağlığı diliyorum. Maç öncesinde kafamızda bu vardı, bunun üzüntüsünü yaşıyorduk." ifadelerini kullandı.

        Fenerbahçe'nin içinde bulunduğu durumla ilgili de konuşan yıldız golcü, "Sorun bir adaptasyon sorunu değil. Bir takım içinde işler iyi gidiyorsa, herkes çok daha iyi gözükecektir. Bazen takım halinde fedakarlık yapmak zorundasınız, bana göre ben elimden gelenin en iyisini yapıyorum. Çok daha iyi olacağız."

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa