Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet Resmi İlanlar

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Şehir Tiyatroları, Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından oyunlarına ara vermiş, deprem bölgesindeki vatandaşlarımızın ihtiyaçları için İstanbul Büyükşehir Belediyesi’yle koordineli bir şekilde seferber olmuştu. Halen atölyelerinde dikilen giysilerden, acil ihtiyaç malzemelerinin (hijyen malzemeleri, ilaç vs…) teminine kadar bu alanda oyuncusu, teknik ekibi ve bütün çalışanlarıyla yardım çalışmalarına devam ediyor. Aynı zamanda sanatsal rehabilitasyon amaçlı olarak sanatsal etkinliklerini deprem bölgesinde çocuklar ve kadınlar öncelikli olmak üzere gerçekleştirmek için de bütün hazırlıklarını tamamladı. Karagöz Çiftlik Bekçisi isimli çocuk oyunu 7 Mart’ta Hatay’da İstanbul Büyükşehir Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezi’nde çocuklarla buluştu.

YETİŞKİN OYUNLARI BAŞLIYOR

“Sanat İyileştirir” sözünün ışığında, 5 Mart’ta çocuk oyunlarını sahnelemeye başlayan İBB Şehir Tiyatroları, 15 Mart tarihinden itibaren yetişkin oyunlarını da seyircisiyle buluşturacak.

Mart ayında 2’si yeni, 31 oyunla seyirci karşısına çıkacak olan İBB Şehir Tiyatroları, Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve çevre illeri etkileyen depremin ardından sahnelerini çocuk ve yetişkin oyunları için yeniden açıyor.

Bu ay; Oscar (Yeni Oyun), Uçurtmanın Kuyruğu (Yeni Oyun), İfigenya, Geçit, Yaftalı Tabut, Hamlet, Fosforlu Cevriye, Zehir, Gül’e Ağıt, Hayat Der Gülümserim, Kuğunun Şarkısı, Kimse Öyle Şeyleri Konuşmuyor Artık, Antigone, Kutlama, Cadı Kazanı, Tartuffe, Sen İstanbul'dan Daha Güzelsin, Komik Para, Çın Sabahta, Çingene Boksör, Yatak Odası Komedisi, Veba, Fındıkkıran, Karagöz Çiftlik Bekçisi, Benim Küçük Yıldızım, Elma Kurdu Kırtık, Rüya, Bir Gece Masalı, Herkes Sihirbaz Olacak, Bir Gün Ayakkabımın Teki, Bekçi ile Postacı adlı oyunlarımız seyirciyle buluşacak.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ