Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Hatay Valisi Erdal Ata, üretilen erkek ayakkabılarının yüzde 35’ini imal eden Hatay'da dericilik sektörünün önemli bir yeri olduğunu söyledi.

        Vali Ata, Antakya’daki bir dericilik firmasının işleme tesisinde incelemede bulundu. Vali Ata burada yaptığı değerlendirmede, ülkede üretilen erkek ayakkabılarının yüzde 35’ini imal eden Hatay'da dericilik sektörünün önemli bir yeri olduğunu ifade ederek, sektörün gerek deri temini ve işleme aşamaları, gerekse çalışma ortamlarının hijyeni ve atıkların bertaraf edilmesi konularının ciddiyetle ele alınması gereken hususlar olduğunu belirtti.

        Vali Ata, Hatay'da özellikle ayakkabıcılık sektöründe kullanım alanı bulan deri ürünlerinin işlendiği tesislerden biri olan tesisin sahibi A. Murat Balıkçı’dan sektörün ihtiyaçları konusunda bilgi aldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Hatay haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Hatay Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Hatay İlçeleri
        Tüm Hatay Haberleri
         Hatay

        Hatay

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa