Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet Resmi İlanlar
Haberler Yerel Haberler Hakkari Haberleri

HAKKARİ (AA) - Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde, güvenlik güçlerince düzenlenen uyuşturucu operasyonunda, kırmızı reçete ile satıldığı tespit edilen ve bağımlılığa da neden olabilen 4 bin 500 adet sentetik ecza ürünü ile 84 adet av tüfeği ele geçirildi.

Valilikten yapılan açıklamada, İl Emniyet Müdürlüğü görevlilerince “Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti” suçunu önlemeye yönelik yürütülen çalışmaların devam ettiği belirtildi.

Açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"3 Kasım günü ilimiz Yüksekova ilçesi Akpınar köyünde bir adrese yapılan operasyon neticesinde 84 adet ruhsatsız av tüfeği ve 4 bin 500 adet sentetik ecza ürünü ele geçirilmiş, yapılan incelemelerde sentetik ecza ürününün uyuşturucu ve ağrı kesici etkisi olduğu ve ülkemizde kırmızı reçete ile satıldığı anlaşılmıştır. 2 şahıs gözaltına alınmış olup konu ile ilgili adli tahkikat devam etmektedir."

Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Hakkari haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Hakkari Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

Tüm Yerel Haberler
Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
Günün Önemli Manşetleri