Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Develi'deki kezzaplı saldırıda ilginç ayrıntılar

        Mustafa ŞEKEROĞLU/İSTANBUL

        Ataşehir’de Avukat Işıl G.’nin 3 yaşındaki oğlunun yaşadığı korkunç olayla ilgili ilginç ayrıntılar ortaya çıkmaya başladı.

        Restaurantın bakımda olduğu iddia edilen güvenlik kamerasına dışarıdan müdahale edildiği iddia ediliyor. Normalde çalıştığı belirtilen güvenlik kamerasının olay günü yada olaydan hemen sonra kayıtların silinmesi için dışardan bir hacker tarafından müdahale edildiği bilgisi polisi harekete geçirdi.

        Bu iddialar üzerine polis işyerindeki güvenlik kamerasının hard diskini alarak incelemeye başladı. Kameraya olaydan öncemi yoksa sonra mı müdahale edildiği yapılacak incelemenin ardından kesinlik kazanacak.

        PLANLI MI?

        Olayı soruşturan Cinayet Büro Amirliği ekipleri, elde edilen ilk bilgilere göre bir şüphelinin ismini belirledi. Ailenin tanıdığı iddia edilen bu şüpheli ile ilgili, maddi delillerin tamamlanması bekleniyor.

        Olay yerinde alınan doneler, Kriminal Labratuvar’a gönderildi. Kriminalden gelecek sonuçta şüphelinin ismini de kesinleştirecek. Polis olayın planlı olabileceği ihtimalı üzerinde duruyor.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa