Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Tire'de kanlı hesaplaşma: 1 ölü, 1 yaralı

        Polis olayın ardından yaralı olarak kaçan M.B.'yi (26) saklandığı evde yakaladı. M.B., tedavisi için hastaneye kaldırıldı.

        İki çocuk babası Haşim Yaz, dün saat 18.30 sıralarında, Turgut Özal Bulvarı'ndaki bir alışveriş merkezinin yakınında, yanına plakasız motosikletle yaklaşan ve kask takan M.B.'nin silahlı saldırısına uğradı.

        Vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan Yaz'ın da belindeki tabancasını çıkartarak karşılık vermesi üzerine bir anda ortalık savaş alanına döndü. Çatışmada, el ve bacağından yaralanan M.B. motosikletini bırakıp yaya olarak kaçtı.

        Çevredekilerin haber vermesi üzerine gelen polis ve 112 Acil Servis ekibi tarafından Yaz'a ilk müdahale olay yerinde yapıldı. Daha sonra Tire Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Yaz, doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamadı.

        Yaz'ın cesedi, otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. Polis, olay yerinde yaptığı incelemede 18 boş kovan buldu. İlçede yaşanabilecek olası bir gerginliğe karış İzmir'den çok sayıda Çevik Kuvvet ekibi takviye olarak gönderildi.

        EV SARILINCA TESLİM OLDU

        Polis, olayın ardından kaçan eski bir hükükmlü olan ve pek çok suçtan aranan şüpheli M.B.'nin Cumhuriyet Mahallesi, Doğan Caddesi'ndeki bir eve saklandığını tespit etti.

        Bunun üzerine eve operasyon düzenlendi. Evin etrafını saran polis, M.B.'ye teslim ol çağrısında bulundu. El ve bacağından yaralı olan M.B., kaçamayacağını anlayınca silahını bırakıp, polise teslim oldu.

        Olay yerine çağrılan ambulansla İzmir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan M.B. tedaviye alındı. Polis, ikili arasında eskiye dayalı husumet nedeniyle yaşanan olayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü bildirdi.

        DHA

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa